2009

lider mot sitt slut......

Har varit ett av dom bästa åren i mitt liv som jag till största del har spenderat i älskade GÖTEBORG..... Fått min efterlängtande Hudterapeut utbildning och massa nya vänner. Mina 2 älsklingar som följt mig större delen av mitt liv har fått 2 små dockor.....

Jag har även fått ett nytt jobb, även om jag inte börjar på det förrens nästa år.
Jag har idag lämnat in min uppsägning..... Men har en månad kvar tills mitt nya äventyr börjar i min nya stad Jönköping.... Kändes lite vedmodigt även om jag inte känner någon alls tvekan. Men jag har ändå spenderat nästan varje dag på detta jobb i ca 5 år.... Dom har delat både skratt och tårar med mig. Och en del av mitt hjärta kommer för alltid tillhöra dom.

Men nu är de dags att breda ut mina vingar ännu en gång för nya äventyr! Ska göra allt i min makt för att detta ska bli år utav ******** bra!!!!!

Nu håller jag på att göra mig iordning lite smått innan Tina o co kommer och hämtar mig. Ska ta de någorlunda chill idag med tanke på mitt mående och min Oslo resa imorn :)

Har inte sovit spec mkt inatt heller haha så vi fåla se hur detta går iof haha Men ska försöka komma ihåg att dricka resorb nu innan jag åker, när ja kommer hem och när ja vaknar! Skadar inte iaf :)

Hoppas ni alla får ett underbart slut med nära o kära.....
Och en fantastisk bra början på 2010!!

Puss o kärlek Från MIG

jahapp

hehe förlust igen.... Och Björn fick till o med göra sitt DRÖM mål haha men måste erkänna att de va fint :)

Nu har jag duschat.... Peeeelat hela mig inkl. tha face. Brun utan sol fick de bli också... men bara LIIITE. Är ju så förbaskat torr för tillfälletoch bus har ju en tendens till att bli FLÄCKIGT då.... Men en liten touch fick de bli :)

Har även "lagt" upp håret i mina gamla gummi"rullar" såndär man hade i håret när man va liten, som fixar korkskruvar. Har inte haft dom på jätte länge! Ska bli intressant att se reslutatet!

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på filmen som går på 3:an, va den nu heter. Har sett den för längesen men.... Bra att varva ner till :9

Sov sött sista natten-09

Puss älsklingar (dom som vill får ta åt sig haha)

Usch

mår inte bättre idag :(

Men jag har vart o jobbat iaf! Tog mig ca 45 min att ta mig ur sängen.... Men upp kom jag! Sovit dåligt igen.... vakna runt halv 5.... Kändes jätte obehagligt.....???? Men somnade om till slut.....
Hoppas på en skönare natt inatt :)

Just nu håller jag på att tvättar. När jag kom ner så var ena tvättmaskinens lucka (där man häller i tvättmedel och mjukmedel) utdraget....?????
Jag tror ju på de andliga..... Så de blev lite scary igen, men försöker att inte tänka på de hehe

Hv leder för tillfället med 0-1.... Så jag är inte lessena att jag inte är där hehe men än är de iof långt kvar av matchen!

Prata med Carro igår också innan jag somna första gången. Längtar så! Ska ringa till ang lgh till veckan. Har anmält mig på 2 bolag än så länge, fanns ingen på blocket heller. Tänkte att jag kanske kunde ta en 2:a hand så länge men.... FÅr bo hos min darling tills jag får nått eget annars. Ska höra me Myle också om hennes.

Imorn är de nyårsafton...... Ska bli spännande me nytt år :) kan ju bara bli bra!!!
Men ska ta de lugnt, eftersom jag mår som jag mår. Ska bli lite mer vuxen haha och inte köra all in iaf!

ISKALLT har de varit idag!! Men tog på mig mina ull leggings, VARFÖR har jag inte tänkt på dom innan??? Men bättre sent än aldrig :)

Ska kolla Victoria Secret visningen sen, efter de blir jag nog inte långvarig i vaket tillstånd hoppas jag...... 

Är på umgåshumör..... har ingen lust att vara själv idag.... Har en lite obehaglig känlsa???? hmm kanske en ren inbillning?

Vill ringa också.... Men ska inte..... man ska inte va för PÅÅÅ haha 
Tessan måste lära sig ;)

Hoppas ni mår bättre än mig!

XOXO 

LÄNGTARRRR

till fredag! Elle till torsdag eftermiddag egentligen :) När jag slutat jobba och bara har massa kul att se fram emot!

För då blir de infirande av de nya året me massa mysiga människor och på fredag bär de av till Oslo! Hälsa på lilla Emilia + goa vänner. :)

MEN.... De är ju förutsatt att jag håller mig frisk! Känner mig INTE kry för tillfället..... Börjar även känna av vänster örat.... Har väldigt lätt för att få öroninfl. och de vill jag INTE ha!!!!
Jag tog avbeställningskydd ifall.....
Fick mess att jag ska ha me termo byxor, vi ska åka i en galen pulka backe tydligen haha

Dagen har vart seg och ISKALL! + att jag mår SÅDÄR.... Vakna me halsONT :/ Skulle ju hälsat på min nya docka idag.... Men vill inte smitta ner henne, blev jätte lessen nör jag insåg fakta.. Men men, ska ju bli frisk snart :)

Träffa ÄLSKADE Åsa idag också!!! På vägen till jobbet så önskade jag att hon skulle komma in o överaska mig.... Så gjorde hon de :) Så skönt att få krama henne! Saknar henne o frida jätte mycket! Helt sjukt att vi har setts så lite sen vi flytta isär.... Men så är de, de viktigaste är tycker jag att de är som vanligt när vi ses :)

Imorn möter vi Hv igen.... Kommer väl få höra en o annan kommentar antar ja hehe För om ja ska va ärlig så tror ja INTE vi tar dom denna gång heller..... Har ingen att gå med, så denna gång blir ja hemma.
Hoppas Björn är snäll och gör som jag säger.... och håller sig borta från buren när vi möts hehe Han har ju gjort mål i dom 2 senaste mactherna när vi mötts.

Nu ska jag göra mig klar för natten..... Måste få mer sömn inatt än dom senaste... om ja ska bli frisk o kry!

Sov så gott

Puss o natti            *saknar ALLA vänner ja inte sett på länge*

Rekord

matchen är nu på min tv! FBK-Frö
Ligger under med 0-2 just nu.... Men Boork sa iaf att de va våran period  hehe

Har jobbat idag.... Skulle vart upp o tränat.... Men har haft en mkt jobbig natt med LITE LITE LITE sömn. Har kännt mig typ bakis idag! Började med att jag inte kunde somna. Sen kom de folk i trapphuset som tjata och GICK elle ramla runt med massa klackar...... Sen hade jag svårt att somna IGEN.... Och sen följde de sömn med massa mardrömmar. MKT otrevligt Sista ja minns att ja drömde va att jag blev kvävd av en handduk, vakna sedan me kudden över ansiktet..... De va INTE trevligt!
Så de blev ingen träning..... Sist ja va sådär trött och träna höll jag på att svimma...... Och de är bland de värsta ja vet!

Så de får bli imorn istället :)

Ska träffa min minsta prinsessa imorn för första gången! Ska bli myyyys, längtat till denna stund!!

Ska jobba först.......

Ska köpa bussbiljett imorn! Ska åka till Oslo och Emilia i helgen. Ska bli skönt att komma bort lite :)

Fixade bubbel och mer bubbel till nyår idag också, tog inte alls så lång tid som ja trodde. Behövde knappt stå i kö alls, de gillas!

Nu ska ja kolla mer hockey

Puss puss

En till söndag

och idag är de en riktig söndag! Kändes som de va de igår också!

Va på Ankan i fredags (skräll) me Malle och Emmelie, en tjej som va min flicka under gymnasietiden :) har inte träffat henne på drygt 2 år nu, hon bor i sthlm.

Blev inte många timmar sömn innan de va dags till jobbet. Va inte så mycket om man säger så...... Va banne mig mer idag! Va piss väder igår, så de hade nog ett finger med i spelet.

Har nu tittat på The bucketlist. En sevärd film :)

Såg ÄNTLIGEN twilight igår..... MUMMA säger jag bara! Skulle lätt bli vampyr i hans sällskap!! Hell!!!

Sitter och har en slags tomhet känner jag.... Kan inte sätta fingret på de.... Kanske är för att de är söndag?? Denna känsla kan ju infinna sig just denna dag.

Ska upp till gymmet imorn tänkte ja. Har ju inte vart där sen i onsdags nu....... Tror ja gått upp nått kilo sen i veckan haha Helt ärligt asså, Hade på mig ett par myxor som jag hade i...... Måndags elle tisdags...... Va LITE tajtare idag haha känns bra.... Tur att de bara är jul en gång om året!

Har på hockeyn i bakgrunden....... Orkar inte koncentrera mig på nått mer idag.....

Ska kolla lite tider och priser till Oslo. Vill hälsa på min kära ex kombo!!!! Hon ringde i fredags och då kände jag att jag MÅSTE träffa henne snart!

Annars blir de inte många knop idag..... ska försöka få lite sömn innan passena imorn.... Blir välla spinning/core som vanligt hoppas jag, så dom inte har nått spec nu i mellan dagarna.... Men de brukar dom väl inte ha elle??? Annars får de väl bli crossen!

Sov så gott

Puss........

Ännu

en julafton till ända!
Men de kändes verkligen inte som julafton igår...... De va "bara" ja mormor morfar mamma matte o jonas o lille monstret agnes. Dom andra fira på andra håll och pappa jobba dygn.... han fick dock åka hem mellan 18-21..... MEN hakv åtta typ pep de i sökaren..... stort larm.... brann i nått flerfamljshus i vålberg elle vart de va... så han fickinte va hemma så värst länge! Men han hann få sin wirre flaska av oss iaf :)
Men de va en mysig julafton ändå, så ja klagar elle är absolut INTE besviken :) Fick mig bla gynnings andra bok. ÄLSKADE första och har kommit mer än halva i den nya. Diggar den kvinnan SKARPT!
Fick även en extren hårdisk hehe PÅ TIDEN! Så nu ska min dator bli LITE friskare hoppas ja. Matte la in typ 35 filmer också :) så blir de inte att jag umgås me Malle ikväll.... Så vet jag va ja ska pyssla me!

Hänt mer då? va några dagar sen ja skrev......
Har jobbat till 20 mån tis, i tis efter jobbet bar de ut på staden en sväng. Mötte upp Tina Mary o Ida. Drack lite öl och snacka skit :) Mary åkte hem först, sen Tina och jag o Ida gick vidare. När ja träffa henne så kände jag saknaden till gbg ännu mer!!!
Funderar på att ta mig en tripp väldigt snart! Om så bara för en helg! Blir då dock svårt att hinna me att träffa alla ja vill.... Men behöver andas lite göte luft! och ladda energi......

Har haft julmys på jobbet...... Fick mig en fin skål me massa clemetiner, efter att ha kommit 2:a i en tävling vi haft under dec. Men skulle kommit delad etta egentligen, men eftersom ja även vill ha en stjärna i himlen (vi samlade stjärnor i massa småtävlingar vi hade varje dag) så gav ja bort en stjärna till en annan tjej på jobbet. Jag tog inte tävlingen på LIKA stort allvar som vissa andra hehe Även om jag verkligen la ner mig och ville vinna :)

Imorn börjar mellandas rean..... Ska bli intressant! Eftersom vi inte tror att de blir speciellt mycket.... Men men.... vi fåla se :)

har försökt att få tag på Malle ett tag nu...... hon svarar INTE! Känner att jag vill veta snart vad som sker... OM jag ska in i duschen och sen göra mig fin.... elle in i duschen och sen göra mig mys???

har iaf lackat naglarna red devil ifall ;)

Hoppas eran jul har varit myys

puss på er

Lång dag

men ändå helt ok! Tiden har gått ganska skapligt iaf :)
Började dagen på sats, körde crossen..... mycket gott!!!!

Sen vidare till jobbet och som sagt...... lång dag men ändå helt ok, den har rullat på. Har varit lite folk på hela stan idag! Hörde av en lite fågel att äve bergvik va lugn idag??!! När händer de?? haha

Sitter och är sugen på nått SÖTT men ska verkligen försöka att INTE gå till kiosken! Måste bli ändring på detta haha Och ska inte ta den lätta vägen och tänka "Efter nyår ska ja börja va nyttig" för den funkar inte på mig. Jag måste bestämma mig direkt, inte "på måndag". Och idag har jag redan ätit en lussekatt och en halv blåbärspaj me vanligvisp. Guuu va go den va, från ett av fiken i huset va de. Vi tyckte vi förtjäna de idag hehe

Imorn blir de spinning och coreBoll i vanlig ordning på måndagar :) Sen jobb ändå fram til 20! Så jag vet ju vad ja ska göra imorn haha And you know where to find me!

Ska snart kolla Anka haha intressant människa! Sen kanske de blir nån film.......

Puss på er

hehe

mmmmm...... Promme skulle de bli...... Men inte så ovanligt..... Ett LITET missförstånd blev inblandat och vi prata om varsin bro och gick därmed till 2 olika broar för att mötas haha
Men Karlsson...... De åkte bilar på båda ;) haha

Pizza, chokladmuffin, GLÖGG och världens goaste lussebullar är numera i min mage. :)
Har kollat hockey med min prinsessa, hon är verkligen redan en hockeytjej, de giller ja ;) Har en asbra bild som jag försökte få in på datorn.....Men min dator mår ju som sagt INTE så bra..... så den ville inte :/
Hon fick sig ett bad också, myyyyys har de vart!

Nu ska ja läga mig och kolla alla Paradise innan jag släcker för natten. Imorn blir de GYMMET innan jobbet. Sen har vi lång öppet imorn, till kl 18. Tror alla gallerior har de, elle jag hoppas på de iaf så de är folk på stan.

Nee.... nu ska ha bädda rent och gossa ner mig :)
Med massa mys energi och BRA energi.... För de är precis vad jag får när jag umgås med mina flickor, både di små o di store ;) *lav u

Puss o natti

DÄCKAD

har jag varit..... ujujuj!
Åkte på jävla urinvägsinfektion..... Har ätit pencelin sen i måndags och har ätit klar nu vid lunch. Har varit helt förstörd! Det hade gått upp i njurarna...... I tisdags kunde ja knappt gå, höll på att svimma så fort ja stod för länge.....helt stört!

Men nu är ja pigg and up for living haha

Tvättar för tillfället och väntar på att få träffa 2 av mina favoriter, nämligen KARLSSON och IZABELLA :) En promme blir, skööönt att röra på mig. Har inte gjort de sen i måndags, va för övrigt de som satte igång min feber och shit tror ja för efter de.... va de inge trevligt haha
Men ska nog ta mig en stund på crosstrainern imorn innan jobbet!

Dom sände ifrån en kiosk i gbg på 4:an förut. Är tydligen nån stor vinst på travet idag, kände igen ,ig som fasen..... joooora, va ifrån en kiosk i frölunda torg. Som låg 2 min från mig.... stor chans?? haha lite kul att känna igen sig....... Men får grym hemlängtan höll ja på att skriva haha

Va hos en vän i torsdags när jag hade blivit bra......... Mysigt!
Men vännen åkte bort igår och kommer inte tillbaka förrens i början av jan..... Lika bra kanske haha

känns som jag hade massa att skriva men...... JUST JA!!!!

Jag har blivit en stolt TANT igen haha fått en till prinsessa :) Grattis älskade vänner!!!

Nu åkte Melissa Horn på igen haha att ja inte tröttnar va??? Hehe har lite svårt me de där att tröttna, när ja väl tycker om nått..... så TYCKER JA OM DE haha

ha en underbar lördag, för vet ni????

Det är VÄRLDENS BÄSTA lördag ;)

PUSS PUSS

BSB

forever haha Lyssnar för tillfället på lite BSB! Dom va ju lite av en favorit för ett ex antal år sen :) Gillar väl inte dom nya låtar så värst men.... dom gamla är ju såååå nostalgi! FAAAAN min dator mår inte bra asså.... nu las spotify ner.... har inte tillräckligt me minne i datorn... MÅSTE skaffa ex. hårddisk snarast..... :/ Sååå nu fick de bli lite youtube eftersom S las ner.... Blev JT med losing my way, ÄLSKAR den låten!! Har hunnit..... fixa brynen, iaf plockat dom såååå gött! har även peelat och har nu lite mask i fejjan. Ska köra Dermalogicas Power mask ett tag nu. Älskar den, dock ett minus att den är gul och färgar av sig.... Men vad står man inte ut med för lite Anti-Age?? ;) Nu las Skype ner också...... Usch.... snart kommer väl hela datan krascha??? Ska snart lägga mig och kolla dagens Paradise. Sen ska jag ladda batterierna inför imorn. Ska upp och köra spinning/core, sen promme på de. har precis kokat ägget som blir laddningen inför detta :) Börjar jobba lite senare och kör en kortis imorn. Skönt :) Imorn är de meningen att min andra ögonsten ska anlända till världen..... Får se hur de blir me den saken...... :) LÄNGTAR ihjäl mig!!! Har ju vart säker på att båda mina flickor skulle få pojkar.... Men M fick en liten prinsessa..... Så nu tror ja L också får de :) Men vi fåla se.... vi fåla se :) Neeee..... nu blir de uppbäddning och borstning av gaddarna! Puss o natti på er darlings

Började

denna söndag lite ovanligt haha jag vakna... och gick direkt till gymmet!
En vanlig söndag för Tess börjar ju med huvudvärk!!! Men så blir de när kassa inte klirrar haha  Men de va riktigt skönt! Men ja körde bara crossen i en halv timme. Sen tog ja en halv lång dusch innan jag gick till jobbet,

Idag har jag ännu en gång fått bevisat för mig att ID "sminket" är fruktansvärt täckande!! Önskar jag hade tagit kort på detta!
När jag tränar blir jag RÖD SOM EN TOMAT! Jag blir fruktansvärt röd asså, och de håller i sig ett bra tag!
Men idag tänkte ja...... ja ska fasen få de täckt! Och ja "öste" på! Och jädrar vad de blev bra! Blev som en skinande docka haha

Sen gick jag som sagt till jobbet. Åt frulle och körde järnet hehe

Har vart en helt ok dag på jobbet. Men den kändes lite lång faktist, även om de har varit att göra hela dagn?? hmmm konstigt men så va de :)

Nu vet jag inte vad som väntar på tvn..... Får kolla upp de!

HaVe A nIcE eVeNiNg (elle hur de stavas haha)

Pöss

Ser ut som

de blir en mycket mycket lugn lördag kväll för Tess! Håller på att tvättar..... Har jobbat idag, har mått bättre men INTE helt ok än!

Calle vann ju inte igår, men hade väl de lite på känn hehe Men de kommer gå så bra för honom ändå :)

Hmmmm jaaaa...... kanske ska träffa en vän senare..... Men bara KANSKE :) Kan bli egen tid idag med, me poppis och Robinson.

HA!!!!!!! Där fick alla som att Teodora inte va ett riktigt namn..... Hon på tvn hette fasen de! hehe där fick dom ;)

Har bara fått i mig två muggar glögg än så länge.... Men blir nog minst en till idag ;)

Näääeee.... nu ska ja ner i tvätten igen!

Ha en underbar kväll

Puss puss

CALLE

ska VINNA Idol!!!!! Han får min röst iaf :) Fan va gooo röst han har!!!! Just nu sjunger han vinnar låten...... ryser gör jag!!!!!

idag har inte varit min bästa dag! Tog svinsprutan igår.... ville INTE....men kände mig tvingad till slut..... för jag vill ju kunna umgås med mina bäbisar....... Och ibland måste man göra saker även om man INTE vill de!
Och fan va illa jag mått! Börja igår eft. fick först svinont i armen, men de visste ja att ja skulle.
Sen.....
Blev de bara värre i värre. Sluade 18 som TUR va! Sista timmen höll ja på att svimma några gånger..... HÖGST otrevligt! När jag kom hem bäddade jag ner min DIREKT! Efter de...... Varmt, kallt, varmt, kallt.... aa ni fattar. Frossa som bara dänn...... Armen gjorde så jävla ont! Tårarna bara rann o rann....... Va som en litem flicka haha Va tvungen att ha på tvn för att kunna somna..... Annars så kunde ja inte tänka på något annat än hur ont ja mådde..... Vakna med jordens huvudvärk, kan inte beskriva! Men eftersom jag inte stannar hemma från jobbet förutom när jag typ är döende.... så gick ja dit.... Har ätit ett ex antal ipren idag...... fy fan säger jag!!! Illamående, svimfärdig...... mmmmm you name it!

Sen fick ja reda på att de inte blir nått på salongen under mellan dagarna.... där av inte heller jkpg på nyår :( usch................ VILL VILL VILL!!!!! Vill inte va här på nyår!!!!!!!!!!!!!!! Men men.... får la se va som händer......

Nu ska ha se klart o hejja på CALLE!!!! Fan ta er om ni inte röstar på honom ;)

Puss på er

Längesen

det blev ett inlägg hehe

har inte haft ork elle lust!

Kort update

Hade mycket mycket trevigt som vanligt förra torsdagen på utgången ;) Thank´s M!!!
Jobbade fredagen och Mamsen kom och hämtade mig efter de. Åkte till skogen och myste. Åt ur mossan o fassan ur huset som vanligt haha Mamma tror att jag har sparat mig varje gång jag kommer dit haha

Lördagen, tillbringade jag ganska länge för sömn. Sen åkte jag och min bror till mammas affär (klädaffären hon jobbar i ) och fick mig en fin frans klänning för kvällens galej. Även ett par underbara leggings som ser ut som slitna svarta jeans.
Lockade mitt hår där och käkade (skräll hehe) innan de bärde av till K-town. Gjorde mig iordning på typ 30 min innan jag gick till jobbet. Vi skulle träffas där lite tidigare och mysa. Fick lite GÖTT glögg och lussekatt :) en öl slank ner mä!

Sen bar de av till Nöjes och julmat med STARBOYS som underhållning. Alltid lika roliga di där pöjkera hahahaha
Varje gång (nästan iaf haha) jag hör elle ser Björn Starrin tänker jag på hans goa bror. Jobbade med han på LLA för massa år sen. :)
Efter de bar de av till Tempel. De va la trevligt :) Blir nog en bra omväxling för Karlstá folket tror jag!

Söndagen..... MAGKATARR!!!!!!!!!!!!!!! Den värsta på väldigt länge! Fyyyy fan!!!! Fick inte i mig nån tablett förren de va försent heller.... Gick dubbelvikt ett bra tag!
Underbara Mary o zezzan kom o hämta mig. Myskläder på och sen va de mys hela dagen :)

I måndas..... LEDIG även då. MEN va fortfarande helt slut efter magkatarren..... SOV till 14..... Gick inte ut lgh på hela dagen. Så de va la den dagen haha kommer inte ihåg när jag hade en sån dag??

Igår va de pluse spinning innan jobbet. Film MYS på kvällen........

Idag har jag varit ledig igen :)
Har kört core boll och sen ca 2 tim promme. Va ute me Malleeeeee uhhh va trevlitt ;)
Ska bli spännande att höra nästa update haha

Längtar till mitt nya jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill ju fixa o dola!!!!Men snart sååååå.......

Nu ska ja lägga mig.... ska försöka få mig den där förbannade sprutan för svin skiten innan jobbet imorn.... Vill inte egentligen...... Men vad gör min inte för sina små bäbisar??? Enbart för dom som jag gör de!

såååå.... nu är ni LITE mer med in my life ;) hehe inte riktigt men..... ;)

Puss o natti

hehe

utgång blir om några timmar..... MEN ska ta de lugnt :)

Lite kul faktist, sa nån timme innan Malin kom in på jobbet att jag va dans sugen.... så kom hon in o fråga om ja va sögen på utgång.... Tänkt nån sek..... ja varför inte? Ikväll blir de billigt också, om man INTE köper drinkar.... som vi gjorde förra torsdagen hahaha dumma fattiga idioter som vi va då haha

Va o myste me min prinsessa imorse, hon sken upp som solen och gapskratta direkt när hon o mary mötte mig vid dörren, sååååå UNDERABAR!!!! Sen myste vi och hon somna i min famn som vanligt :)

Jobbet idag.... Va gamla järngänget idag, så de va mysigt :)

Har fått min älskade och efterlängtade vetekudde! Sitter med den på axlarna just nu, men behöver värma på den igen känner jag!

Imorn va ju spinning o core inplanerat.... Så de är med en ANING ångest som jag ställer in de för dans haha Vill verkligen träna..... Men får köra ett pass på söndag kanske?? Ska iof ut på lördag också men..... Jaja de märks!

Nu ska ja börja göra mig redo och välja outfit iaf!

Ha en lika trevlig kväll som jag ska HAAAA ;)

Puss på er

Nyfärgad

i håret :) Är klart mycket blondare! Lite tendens till gult här å där tror ja.... Men har silver balsam som fixar de!
Gött däää!!! Är ju bara mörkhåriga saker på jobbet, så man måste ju dra sitt strå till stacken för den blonda flocken haha

Har poppat poppis i gryta SJÄLV för första gången haha Nån gång ska va den första ;) Va lite nervös måste ja erkänna haha de blev lite här o där i köket men..... Guuu så gött!!

Har precis kollat bönnera hahaha Roger är ju lite rolig haha me sina damer haha
Nu är de efterlyst på tvn, blir så arg!!!! Fega jävla skithuvven! 7 elle om de 9 stycken som misshandlar en person...... Hur jävla feg får man bli?? Massa knivhugg och stampning på huvudet..... Helt sjukt!!!! Försvinn för fan!!!!! Livstid MINST!!!! Usch va arg jag blir!!! Skulle kunna skriva en hel del....Men tänker inte ödsla tid på sånna jävla loooooosers! Inte ett öre är dom värda, mer än skottpengar på deras huvven!!! Oj va jag tog kände ja haha men som sagt.... blir så förbannad!!!!
Och vad är de för sjuk jävel som våldtar gravida människor??? Visserligen är ALLA våldtäksmänn sjuka i huvudet men......

Efter programmet ska ja peela hela kroppen + fejjan för lite brun utan sol. Har planerat detta länge o väl haha Måste ta de en dag när jag inte ska träna dagen efter. Och jag vill ju ha lite färg innan lördag när vi ska ut med jobbet :) Star Boys och julbord står j på schemat! Sen ska vi vidare till Tempel och kolla läget :)

Nu kan ja inte skriva mer.... Kollar ju på efterlyst..... och är så arg så jag inte kan tänka klart!!!

Men sen när jag duschar ska jag duscha av mig aggressionerna!!!! (elle hur de stavas haha)

Puss o natt på er

Skönt

ute var de idag! Om jag hade haft ett till par byxer på mig hehe Men är man inte smartare än mig så blir de så..... Visste ju att jag hade frusit i måndags..... Och idag va de ännu KALLARE ute, men ändå så tänker jag att "äh, de behövs inte"

Körde en timme i gymmet och sedan en timme promme, mår hur gött som helst! Om man bortser nacken hehe men men,,, får förhoppningsvis vetekudden imorn!!

Har hunnit göra matlådor för resten av veckan, duschat och får nu i mig lite kaffäää. Ska va på jobbet om ca 1½ timme, ska köra lite lager idag, men tror inte de va så mycket kvar från igår så de går nog fort.
Annars vet jag inte vad som händer idag, de återstår att se :)
Men än en gång så vet jag att det kommer bli en BRA dag! Ska se till att de blir de iaf :) Bönner ikväll, annras mer? Efterlys va??

hmmm jaaaa.... nu vet jag inte va ja ska skriva haha såå.... nu ska jag nog börja göra mig iordning lite lätt och äta lite frulle!

Ha enunderbar OnSdAg :)

Puss

nio

år sedan min ängel flög upp till himlen.......




Kan inte fatta att NIO hela år har gått..... för exakt 10 min sen.... så stanna ett fint hjärta.....
Kommer ihåg när jag fick veta det..... va på en handbolls cup många min ifrån hemmet.... många här hemma ville inte berätta det när jag va där borta... men fick veta iaf......hade ju inte gjort mindre ont om jag fått veta det när jag kom hem. Minns de mycket väl....... jag svimma av chocken och vakna upp till en lång mardröm!
Men nu är mummis min skyddande ängel och han gör ett bra jobb som de tycker ja :) Och ibland känner jag att han hälsar på, vet att de inte är många som tror på "sånt där".... Men jag vet!

Klart att de fortfarande gör ont i hjärtat då å då och tiden läker inte alla sår.... men ärret bleknar lite för varje år, även om de aldrig kommer att försvinna. För har man väl fått ett ärr, så har man de där hela livet.

Så idag tänder din prinsessa ett ljus BARA för sin mummis.......


Mer idag....... Varit trött hela dagen.... seg dag! Har än en gång förstått att jag gjort mitt i denna bransch, även om jag givetvis tycker att det är kul också :) Men dags att gå vidare i karriären!
Har precis hämtat tvätten från tvättstugan, en del får jag hänga upp i lgh eftersom den inte är torr.... segt hehe men gött att ha fått de rent!!
Nybäddat gäller för natten :) Hitta nån sorts kuddspray jag ska testa haha ska tydligen ge lugn o ro, kan behövas en dag som denna med många tankar.....

Ska försöka ta mig upp till gymmet till morgonen..... Får se hur de känns när klockan ringer......

Men nu ska jag koka ett ägg som jag kan äta innan the gym!

Sov så gott..... och gör mig en tjänst..... imorgon ska ni berätta för MINST en person hur mycket ni tycker om den och att ni är glada att denna person finns i erat liv! För man vet aldrig när de kan vara försent....

Puss*

RSS 2.0