Tycker ni ska se

prinsen som går på bio nu! Hade ju premiär igår, så idag va inte en dag för tidig att se den! Fasen va bra! Och hur SNYGG är han inte?? Och hon me för alla ni grabbs ;) Neee, den MÅSTE ni se!

Stressa hem från jobbet för att hinna me gymmet innan bion. Körde sten hårt, ganska iaf hehe på crossen och se rodden. Gött som fan! Men guuu vilken bastu de kommer va där inne i sommar.... Höll på att dö idag bara!
Carro la kommentaren förut att ja börjar se lite fit ut..... Men helt ärligt känner ja mig som en valross!!! Helt stört!! Eftersom ja kan dra av mig jeansen som inte passa (elle ja fick på mig dom men LÄNGTADE tills ja kunde ta av mig dom)..... Så ja vet ju att de har hänt grejjer.... Men ändå känner ja mig... Usch haha Jaja..... Ska köra fram tills nästa torsdag på hel fart, sen kör ja på halv fart i typ e vecka elle nått har ja tänkt. Vi får se.
Jag är ensam och göra detta nu, för den andra flickan på jobbet mådde inte bra av detta denna gång. Så hon sluta igår. Jag mår HUR BRA som helst som tur är!! Men hon har kört detta typ 2 ggr innan och de är INTE bra att köra många gånger.

Fick min sista ranson av xtra-sopporna. Ska bli gott! Mycket godare än modifast som ja druckit i 2 dagar nu..... :)

Igår va vi ute och träffa gull emma en sväng! Fuska me ETT glas vin :) Men de va ja värd! Hade ju faktist vart på promme på morronen!!! ;)

Imorn ska vi nog träffa en vän till carro (har träffat henne förut och hon är STÖRTSKÖN) och hennes vänner, ska bli kul :)

Nu ska ja lägga mig och somna in till regnet utanför..... Ska upp och tvätta imorn :)

Hoppas ni mår lika bra som mig! (har börjat sakta men GANSKA säkert klarna upp saker och ting i huvvet)

Just ja!!
Fynda ett par high-heals idag! Skit snygga!!! Sen köpte ja en "armhållare" till min kära bästis(min Iphone hehe)
Invigde den på gymmet förut, ASBRA!!! Blir perfa där och på promenader när ja inte har nån ficka!

Puss o natti på er♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0