Med glädje och sorg

har jag denna dag sagt upp min lägenhet...
Har som sagt aldrig älskat att bo i en lägenhet på detta sätt! gränslös kärlek haha Tänker verkligen flera ggr i veckan på hur mkt jag älskar den! Då trivs man...

Skulle nog bott här tills jag dog om jag inte flyttat hem till darling hehe

Har redan vart 3 o kollat på den. En tjej ville även ha mina möbler haha Sorry girl ;)
Alla tre vill jätte gärna ha den... Så vi får hålla tummarna för att Olga får den... Så det kan bli Fatima Effie Olga time här!

Har vart på spinning... Va så sjukt trött, så det gick sådär... Har sovit lite inatt och drömt massa...

Imorn blir det salongen som vanligt... sen core och kanske lite vin...
Vi får se :) Ledig torsdag!!! Så skönt ♥

Nu ska jag kolla klart BB, tror de är idag som dom ska visa vem som verkligen åker ut. Hoppas Simon, den stora nalle björnen får vara kvar!

Puss o natti

Är vaken fortfarande

och tittar på BB. Var ju tvungen att se det idag kände jag! 2 stycken åker ju ut :)
Nu åkte Christian, sen tror jag Sara åker faktist.

Kollade klart slutet och har lämnat tillbaka filmen. Sen har jag inte gjort så mycket mer... Pratat med älskling och mammu och Carro.

Nu inväntar jag sängen kan man äl kortfattat säga!

Längtar åter igen nått kopiöst efter min älskling



tror det blir extra nu, eftersom de inte är länge tills vi ses! Och får dela hela 3 nätter! Så många nätter har vi aldrig haft haha
Få se vem som sover på soffan sista natten ;)

Neee... Men fasen vad jag älskar denna man!
Snart slipper ni mitt eviga tjat om hur mycket jag saknar honom, för då har jag honom i mitt liv varje dag :) Känns nästan konstigt att tänka på att det är så snart haha Men det känns underbart ♥

Btw, är grymt glad över att vara blondie igen. Blir tokig på att jag trivs i alla färger i håret haha Blir så jobbigt då!

Nepp... nu ska jag kolla sista.
Lägga mig och drömma om min prins!

Puss o natti

Har nyss sovit

bort slutet av Dude Date... är så sjukt trött att jag inte ens orkar se om de! Elle... hmmm ska jag göra de innan jag lämnar tllbaka den kanske...
Va ju helt ok haha

Har vart inne i stan och fikat med C Sanna och Anna. Hann även en tur till underbara Åhlens, fick med mig


såg detta fodral i en tidning för ett tag sen och blev ♥
Då va de dock en rosa, har nu blivit mer förälskad i jordnära färger... Så de blev denna som får skydda min bäbis (Iphone)

Neee....
Nu ska jag nog se filmen, annars är de lika bra att jag går och lägger mig i sängen, är sjukt trött!
Tar mer på mig att jobba en krogkväll än att vara ute och svira!?

Köss

Söndag förmiddag

är här! Är lite sliten, borde nog ha sovit mer... Men de gick inte :)

Torsdagen?
Ska få testa nya glajjer, så får vi se om huvudvärken försvinner. Sen va de inte så mkt den dagen, mer än pumpen... Har fortfarande träningsvärk haha Helt galet pass!
Sen minns jag inget mer...

Fredagen, marknad nere i stan. Sjukt mycket folk haha TOKmycket!
Började dagen i frisörstolen... Så nu är jag jätte blond igen :) Sen var det fullt ös hela dagen! Skulle ha jobbat på kvällen, men kände bara att jag ville följa med på vindricka och trevligheter!
Twin fyller 10 år iår, så jag blev medbjuden på 3 rätters och mycket godheter! Som avslutades med dans tills fötterna kved! Hade nya shoes också, damn vad jag hade glömt hur ONT det kan göra i vissa skor!

Igår va de mys på hög nivå, med krokodilen och Miss C. Va ute och gick i ca 4 timmar haha Försökte få Appi att sova först, funka i ca 20 min hehe
Sen var de tivoli och massa roligt på staden, med lunch också.

Då såg jag ut såhär ;)



Gick sedan hem för att vila lite inför jobbpasset. Va ganska mkt folk ute :)
Va första gången jag kände mig riktigt trött på fulla människor haha Inte alla såklart, men en hel del! Va mkt trevliga människor ute också såklart!

Idag blir det inte många knop! Ska gå och handla lite snart... Hmmm den vette fasen vad jag ska göra... Laga lite matlådor kanske?

Idag är det mammas dag :) Älskar min mamma mest av allt ♥

See ya ;)

Puss

För en gångs skull

har jag idag INTE trott att det varit torsdag hela dagen. Tvärtom, tisdag har de varit idag haha Varför är det så svårt att fatta att det är onsdag?

Haft fullt upp som vanligt... Har börjat älska att måla tånaglar haha Blir så fint med lite färg på dom små tårna! Så nu tycker jag att ni ska ge dom lite färg!
Varför inte unna er en pedikyr? Göra dom sommar fina :)
Tänk på att fötterna faktist bär upp hela eran kropp! Funkar inte dom som dom ska... ja då får ni lätt ont i andra delar av kroppen också.

På lunchen mötte jag upp Mylajj och Cajjo för en kaffe.
Efter jobbet var de core. Ett annorlunda pass idag då den vanliga instruktören va sjuk. Men det var ett helt ok pass!
Cykla direkt efter det till Maxi och handla. Fick med mig en hel del, men kan hända att det blir en sväng i helgen också! Kanske kan se om jag kan placera en till cykelkorg på cykeln?

På vägen hem så korsade jag vägen... Hade i tanken om jag skulle vara laglydig och GÅ över övergångstället... en orkade inte... Vad kommer då för bil? Jooo en såndär blå/vit/gul med blåa ljus på taket...
Helvetes fan jävla skit tänkte jag!
MEN, det gick bra hahaha Dom är ju så himla petiga med just cyklister och alla dom lagarna i denna stad. Hade inte pallat med en bot för det!
Men det gick ju bra som tur va :)

Idag gjorde min älskling sista i skolan och på fredag är han färdig!!! Så stolt över han! Kämpat så bra ♥

Imornbitti blir de optikern, va ju för längesen nu haha Sprang ju där nästan varje vecka ett tag sen när jag provade ut rätt styrka på linserna.
Nu är det för att jag får ont i huvvet av mina nya glajjer... så vi får se!

Nu ska jag kolla klart Grey´s.

Puss På Er


hahahahahaha

känner lite lätt nostalgi!!! Huvvet ser precis ut nästan iaf, ut som hemmablonderingen i sexan haha
Men kul me förändring va de va?? haha
Kan inte annat än skratta och va glad att jag har Sandra haha Kan iof tänka mig att jag får vänta lite med att slinga de... Kan hända att detta slitit en del på håret...
Men hoppas kunna lägga toningen SNART! Som tar bort de gula :)

Så under tiden får jag göra det bästa :)

Allt känns bättre nu efter duschen, så ni behöver inte oroa er ;)

Men man FÅR ha ups and downs mina vänner

Nu ska jag strax sova ♥

Önskar min Prins låg och väntade i min säng...

Sitter

med färg i håret och intorkat svett på kroppen! Fresch va? Håller på att bli blond igen, risken finns att de blir gult idag hehe Men de tar vi hand om då ;)
Är ju sådär trött på håret igen, så allt annat än detta är bra (tror ja?!)...

Imorse va de springtur! Hade halv planerat de, men vakna pigg runt kvart över sex.
Banne mig va bra de gick, utan kaffe eller nånting i kroppen! Brukar annars bli lite "svimmig" om jag inte har nått bränsle i kroppen.
Det enda som va... va att de regna! Inte lite heller haha Va dygnblöt när jag kom hem! Så vi får se hur jag mår om nån dag!
Men det var en väldigt skön tur!

Dagen har sprungit förbi med lite olika behandlingar och butik.
Åkte sen hem för lite energi och ombyte inför spinningen.

Nu... Sitter jag som sagt med färg i håret. Ska bli underbart med en dusch!

Känner mig... Jag vet inte hur jag ska beskriva de! Utan att de låter knas haha
Men känner att jag behöver bli överaskad av något. Något oväntat som blommor elle vad som!? Kan vara någon kommentar elle vad som... uppskattning iaf...
Jooo jag får de ganska ofta, så egentligen ska jag inte klaga. Fina ord finns de! Men de där lilla extra? Måste man vara super duper snäll för de kanske? haha
Fan, tycker var o varannan får små gulliga medelande på FaceBook, blommor hit o dit...
Tänk ett mms på nått skoj?
Haha jaa... nu vet jag att jag är grymt fjantig! Men... jag kanske är en för krävande människa?
Jag vet ju hur läget är, så de är bara att bita ihop hehe Får köpa mina blommor själv, fixa mig så jag blir fin och förtjänar enbart fina komentarer!

En sak har jag tänkt på den senaste tiden.
I hela mitt liv... har killar alltid påpekat vissa saker om min kropp. Haft åsikter och kommentarer... Jag vet att dom inte menar nått illa med flit eftersom det oftast har vart personer jag umgåtts nära med. Men det är svårt att inte ta åt sig kan jag säga... svårt att på något sätt vända det till något positivt! Jag kanske är allmänt ömtålig och känslig...
Men jag längtar SÅÅÅ tills den dagen kommer... Då jag inte bryr mig om vad andra tycker om min kropp.
Det konstiga är att oavsett om jag fått mycket mer snälla ord om den... Så är det dom elaka som sätter sig och kan sitta fast väldigt länge... EN del sitter sen 10 år tillbaka...
Men just nu så vill jag bara att den mår bra! Att träna gör både att huvvet och kropp mår bra! SÅ jag hoppas på att skallen kan skaka bort allt dumt och att öronen kan stängas just när dom där orden kommer...

Bara så ni vet, så är det inte så att min kära J trycker ner mig eller så. Vet inte om de kan uppfattas så av de jag nyss skrev. Men så är det inte, utan detta är något som alltid vart med mig i livet.
Jag vet att jag aldrig i hela mitt liv varit smal, alltid haft lite mycket här o var. Men jag har tränat och mått gott! Sen har jag också som tur är... haft underbara människor som fått mig att känna mig fin runt omkring mig!
Är sjukt glad att jag varit stark och inte fått någon ätstörning som annars kan vara lätt om man inte är så stark i huvvet.
Sen har man ju som jag pratat om förut... Sina upp o NER perioder!


Just nu är det så himla mycket i mitt huvve...
Min kropp står inte högst i klass i mina eller andra ögon heller kan jag tänka mig. Men åter igen, ju mer jag tränar.. desto bättre mår jag :)
Sen gör min stress nu att jag överdriver säkert... Men satsar på att nå mitt mål inom en snar framtid. Tänker inte säga va de är (ni vet ju om rutorna) förrens jag är där :)

Gud, nu är jag matt! Känner att jag bara skriver vad som kommer fram ur skallen haha Sorry om ni måste sålla bort hälften att detta kanske något patetiskta inlägg?!

Jag ska iaf gå och skölja huvvet och tvätta bort svetten nu!

Sen soooova och vakna till en ny dag!

Puss o natti

Möttes av denna bild när


jag öppnade fejjan



hello Big Head haha Dock tyckte inte J att huvvet såg stort ut (sa han iaf haha)

Nej, det är ingen drinkt jag har i handen! Soda + lime ;) Beroende av detta! Såååå gott

Nu sitter jag åter i min soffa, är grymt trött! Vart de hela dagen nästan, sov nog för mkt inatt haha Sov lätt vid kvart över nio!
Skulle kunna lägga mig nu också kan jag lova! Men det ska jag inte göra hehe
Älsklingen tränar ju sent ;)
Gör han iof typ varje dag....

Har inte hänt så mkt idag mer än jobbet...
Längtar till spinningen imorn! Hoppas de är hon som ska ha hand om passet, hon va sjuk förra veckan. Jag gillar hennes musik :)

Imorn är det butiken, har lite bryn dock som ska fixas. Ska även göra en make på eftermiddagen, ska bli kul!

Önskar jag hade nått såndär jätte smaskigt att prata om haha Men icke...
Träffa på en stammis på lunchen (från K) elle stammis o stammis haha Men jag har träffat honom några gånger nu! Precis innan vi skildes åt så fråga jag om vi ses i helgen?
Fick den vanliga kommentaren:
Du jobbar ju jämt!

Hmmm både och tycker jag haha

Neee... Nu... vet jag inte vad jag ska göra men...

Ha en goo kväll!

Puss

Nepp

nu har jag typ tvingat mig att inte gå till sängen i över en timme.
Är sjukt trött!

Så nu checkar jag ut för denna vecka!
Nästa vecka, kommer bli mycket räkning... träning... jobbning... mmm ungefär så :)
Men sen kanske de kommer nått mer? Vem vet?

Är ute på farligt vatten igen... när de gäller håret..
Är lite inne på brunt... för att i nästa sek vilja bli blond igen! Blir så trött haha Trivs ju även i min nuvarande färg!

Så vi fåla se...

Nu ska jag ringa mitt hjärta en sista gång idag... se om han lever bland allt plugg! Min duktiga prins

Hoppas på att regnet håller i sig nån timme till... Gillar att somna till det!
Önskar jag hade en ljudbok att somna till också! Men men... får somna ändå hehe

Puss o natti

I feel pure love for this person


Helt

ok med folk igår! Va riktigt ös ett tag!
Kvällens roligaste...
2 killar stod i typ 5-10 min och diskutera om jag hade sillisar elle inte.
- Är de där silikon?
- Ja, det tror ja...
- Eller, är dom äkta?
- Hmm joo men de måste de vara sillisar!
- Eller?

Efter ett tag så kände jag bara, killfanskap! Är ni tröga? Ni står 1-2 meter ifrån mig,tror ni inte jag hör vad ni säger?
Så jag vänder blicken till dom...
- Ja, dom är äkta! Så, nu slipper ni diskutera mina bröst nått mer!
(jag har btw inte det minsta uringat heller utan en vanlig rundhals!)

Dom skämdes så himla mkt haha Sa förlåt typ 10 ggr men avsluta med att dom var väldigt fina.

Herregud... blir så trött på mäns hjärnor ibland.
Känns ibland som att de enda som kretsar där inne är är bröst, rumpor, sex, porr mm
Visst vi kvinnor tänker en hel del vi med... Men... inte riktigt på den nivån HELA tiden! Kan bli så jävla trött på män!

Idag har jag sovit till typ elva, vart på lååååång promme med Carro.... nu Siter jag bara och gör absolut inget! Skulle senare vart o grillat med K personalen...
Men jag är så jävla trött och osocial! När jag känner mig osocial är de ingen idé at försöka bli de... Bättre at sitta hemma och va för mig själv oftast haha Bittefittan stannar hemma ;)
Nej da,kanske ångrar mig?

Annars har det inte hänt nått mer tror jag! Är som sagt seg i kolan... kommer förmodligen vara de resten av dagen/kvällen!
Önskar de fanns hockey elle nått att kika på...

Längtar som satan efter J också.... Längtar så mkt att jag blir arg haha
Frustrerad kan man väl kalla de...

Ska nog ner till affärn och hitta nått gött ;) Bli på bättre humör är ett måste iaf!
Kanske kika Karlsson på taket??
Mmmm vi fåla se

pUsS så länge

Tvätt

i maskiner och i torken!
har sovit middag i typ en halvtimme... Skulle lätt kunna sova hur mkt som helst just nu! Men om jag sover mer nu... Är det kört, då kommer jag känna mig dyngrak hela jobbnatten! De vill vi ICKE hehe

Har vart på kafferep med Miss C vid Bageriet, ett kafe som ligger precis vid Munkan. Super härligt i solen! Men dock har jag fått i mig för mkt kaffe (hade redan innan de hehe)... + för lite vatten, blir ingen bra kombo! Men försöker ta igen vattnet nu!

Sen har jag faktist inte gjort så mkt, städat halva lägenheten... sparar resten till imorn! Dumt att ha allt gjort ;)

Imorn blir de kanske grill med Karlssons gänget, trevligt trevligt!

Guuuuud va trött jag är!

Ska försöka kolla vad matchen står också... om HoneyBunny och dom leder eller hur de är :)

Sen ska jag smått börja göra mig redo för WorkNight... Jävla grannen... hoppas jag på försover sig imorn... just nu kollar den på tvn om man säger så...
Känns som jag kommer avlida innan den jäveln ramlar av pinnen (sorry, men är såååå trött på den)

Ha en underbar kväll :)

Lördag

och jag är HEMMA i min underbara lägenhet... Förtränger att jag snart ska säga upp den :(
Men men, jag får komma hem till min ♥

Sitter nyduschad och fresch! Har faktist vart uppe ganska tidigt, iaf tidigt för att ha jobbat natten och dubbelt igår!
Tog mig en springtur till Maxi och gick därifrån...
Det jag inte hade i tanken var... att jag inte äger någon slav som bär min kasse! Svor nästan högt när jag klev utanför entrén och insåg att det bara var att knalla på!
Fick byta arm/hand varannan minut till slut för att de gjorde så ont i nacke/armar!
Men hem kom jag :) Gjorde säkert nån nytta också hehe



Lyxfrulle med avocado finns numer inne i magen!
På tal om magen! Tänkte sporra mig själv genom att lägga upp denna!



såhär ser magen ut nu... Magrutorna lyser med sin frånvaro!!!! Så jag tänkte att ni ska få vara med på min "rutresa" haha Så har jag nått att jobba för, är ju som sagt en sån som inte lägger/viker sig när jag har press hehe
Kärlekshandtagen ska också putsVÄCK! Usch... känner redan för att göra sneda situps när jag ser bilden haha SÅ detta kanske funkar?
Mmmm vi fåla se!

Idag väntar tvättstugan och damsugaren! Annars bara slappa och må gott innan jobbet. Känns åter igen som de var jätte längesen jag bara var hemma! Så underbart skönt! Även om min älskling gärna hade fått ligga i min soffa...

Dom spelar match idag igen, hållar alla mina tummar!

Ska nog göra lite mer kaffe nu och börja räkna på lite siffror!

Hoppas ni får en fin lördag!

LOVE tills vi hörs ;)

Fredag kväll

och endast 2 jobbpass kvar innan hel ledigt! Men imorn på dagen, är de bara slappa och lite tvätt/städ som väntar! Men inga måsten :)
Är sjukt trött måste jag erkänna...
Men de har jag inte tid med, för om typ 2 timmar ska jag jobba lite till :)

Va ju på info mötet igår, va inte så jätte givande... Lite granna men, bokade in ett möte med NyföretagandeCentrum. Det ska bli intressant! Kanske inte ens passar mitt liv just nu att starta eget... Men jag ber till allt som går att be till... att de ska gå! Allt handlar ju om ekonmi :(

JÄVLA PENGAR!!!

Jätte kul när man har dom, mindre kul när dom inte flyger omkring en!
Men vi får se... Ska inte måla FAN på väggen än! Men modet går upp o ner hela tiden... Men som sagt... Vi får hålla tummarna! Jag är ju beredd på att jobba asset av mig!!

Kollar på Total BlackOut igen... hahahahahahahaha  Ni måste se de om ni inte sett de!

Nu skah jag kolla massa saker... Hitta billiga inredningsgrejer för att vara exakt. Alltså säng och vapozon och allt sånt jag kommer behöva...

Hoppas ni mår bra vänner mina

Puss ♥


Jag vågade och lyckades!!!

har ju velat våga mig ut på en löptur ett bra tag nu...
Idag efter coren, va de halv bestämt att Carro skulle med på promme. Men hon tyckte de va kallt och ville bjuda på fika istället... Vilket jag inte tyckte :)
Så jag tänkte... hmmm ska jag våga testa löpstegen?
Sen tänkte jag... va fan! why not? Jag är iof så töntig... Så hade de gjort ont, så hade jag sprungit ändå! Vill ju va en sån som slutar springa haha
Men en sak fick jag hålla tillbaka idag... Min tävlinginstinkt! Va 2 som sprang om mig... Men dom va typ 8 meter längre än mig, så jag tänkte... äsch dom har bara längre ben! hehe på så sätt klararde jag mig ifrån att springa ihjäl mig!
Sprang inte långt heller, kanske 3-4 km. Men lagom början :)
Är NÖJD över mig själv!

Dagen har vart full av pedikyrer... nästan bara de! Så jag har ont i axlarna som satan! Men vad ska man göra åt de?? Hmmm ska banne mig smörja med tigerbalsam kom jag på...

Ska nog gå och göra min matlåda nu kände jag... Blir köttfärsås (gräddig sådan) med vitkål"spagetti".

Imorn blir det iväg på info mötet, ska bli så himla kul!!!
Jepp, de får de bli! Kan jag dra mig lite längre imorn.

Hoppas ni haft en fin dag ♥


God Kväll

sitter... trött som ett as! Med en uppdrucken thékopp brevid mig... Nyduschad och äten är jag också efter spinningen.
Hann med en kopp kaffe med Miss C innan passet.
Butiken har det vart idag! Hade en make-lektion också, va ett tag sen. Eftersom vi har en tjej som är anställd enbart för sminket så får hon köra dom flesta.
Men de va lika kul som vanligt och hon vart super nöjd! Hon ska på bal snart, så de va inför den hon ville ha tips och ideér. Hade sin syster med också, båda va super gulliga :)

Har idag bokat in mig på "starta eget" möte/info på torsdag kväll. Ska bli jätte intressant! Skönt att få gå på ett sånt så snabbt! Vill ju få klart ALLT så snart de bara går, så de inte finns nått att oroa sig för. Utan bara kan koppla av till flytten och njuta av livet igen haha
Är så sjukt stressad inne i huvvet känner jag... Mer än vad jag har velat käna efter och erkänna!
Vet också att detta inte kommer gå över förrens allt inför KD livet är någorlunda klart!

Försöker verkligen bli bättre på att koppla av... Brukar ju vara den som säger till alla... De där löser sig och verkligen känna så!
Back on track hoppas jag de blir snart...
Ett steg i taget... hoppas jag inte är för jobbig för mina nära o kära under tiden...

Glömde säga en sak angående dagens spinnigpass. Märkte att, när instruktören skriker: Kom igen THERESE!
Får man en enorm kick! Det gjorde han bra haha Fan va jag cykla!!
Han sa många namn, så jag hoppas att di också fick en sån kick :)

Nu ska jag kolla klart DH! Sen kanske BB :)

Puss på er

Tänk...

när mitt "mysliv" delas med J... Iaf nångång, han är inte en sån mys människa som jag hehe De där med att hålla hand, kanske lägga en arm runt mig för att visa att jag är hans och visa lite kärlek offentligt på stan... Nej nej, det kan jag fet glömma haha

Men såhär kommer han få ha de hemma vare sig han vill elle inte ;)



min ofärdiga halsduk ligger brevid... Den kommernog inte bli klar och andvändas i vår heller... Men den ska banne mig vara klar innan jag flyttar härifrån! Om jag så ska sitta uppe en hel natt haha

Nepp... Nu ska jag kolla klart BB och sen natten!

Puss igen ;)

Glömde visa

min nya frilla :)



Kortare... Men nycket friskare! Älskar att ha en och samma längd, efter att i alla år haft uppklippt!
:)

Btw... Ni förtränger väl också hockey-VM detta år va? ;)

Måndag....

och idag...
Tog jag ett halv svårt beslut!
Jag fick ju ett nytt jobb förra helgen, som säljare för hudvårdsmärken...
Men av olika anledningar har jag velat fram och tillbaka...
Igår kväll fick jag lite halvpanik och bestämde mig för att tacka nej. Känner redan lite stress över det jobbet och vet att det inte kommer bli bättre i höst!
Men vem vet, kanske är läge om ett halvår elle så :)
Kommer jobba med dom iaf, eftersom jag kommer jobba med ett av deras märke.

Helgen...
Var och träffade en ny salong :) Där blev jag hälsad välkommen!!! 1 sep är de sagt att jag ska börja! Så nu är det bara att ta tag i skaffa eget delen! Ringde imorse till ett ställe utan svar...
Ska kika lite på nätet o se.
Detta är en salong mitt i smeten (city), bra kunder och är med på massa event mm.
Känns så jäkla bra!!! 
Nu är det bara att hitta nått extra jobb, 50% elle nått... Vad som, bara jag får vara hemma i Kd och jobba på slaongen resten av tiden.
Är verkligen redo att köra järnet!!!
Efter det lyckade mötet, va de dags för min andra match... I Am.Fotboll... Älsklingen spelade och vann stort! Jag förstår LITE av reglerna... Men betoning på lite haha Men de kommer ;)

Sen va de inte många knop! På lördagen satt vi nere på gården med ljus och vinmys. La oss ganska tidigt och försökte kolla på film, men de va någon som va jätte trött efter sin match... Så vi kollade klart den igår.

Igår fiska vi lite, min premiär :) Dock inte firre hehe
Gick ner på stan och jag visade vart jag skulle jobba, han visste faktist vart den låg! Blev en kaffe på en uteservering och sen hem... Bussen går ju vid 4...
Alltså inte många timmar jag hinner va hos min löööve.

Men snart ses vi varje dag ♥

Efter jobbet idag, begav jag mig på cykel till Maxi. För att köpa korv med 95% kött! Tar 5 min från jobbet med cykel... Varför har jag inte gjort detta innan?

Nu ska jag snart städa hos firrarna... Innan... jag ska göra lite matlåda :)

Hänt er nått spännande?

Puss på er

Är så himla slut!

tappa balansen i duschen förut... Så om inte min "duscha länge sittpall" hade vart ivägen... Hade ja dundrat in i väggen med huvvet före!
Ska bli skönt med helg! Även om resehelgerna innebär ännu mindre sömn haha

Va på BodyPumpen förut... Jag kommer va död imorn!
Men men, så går de när man vart en soffpotatis (läs hockeyfreak) i en månad! Men nu är det slut på de! För som tur är så spelar inte Sverige så, så att ja har missat mina pass! FBK hade ju sina matcher på tis o tors... Så då blev de typ bara onsdagarna...

Men som sagt SLUT på de :)
Just nu ringer domaren på Rysslands skott... Dom möter Canada och Can leder med 1-0...
Hmmm.... Jäklit lurigt, men ja tror de är mål!


Nee... de tog för lång tid för att vänta, får forstätta skriva ändå hehe

Dagen har sprungit iväg, gjorde et snabbstopp hos Carro innan passet.
Mötte Björn på vägen dit, vi kom fram till att A-G får bli SNART! haha Längtar redan :)

Hade en kille på ansiktsbehandling idag... Gud vad jag längtar till jag får ge min kille en RIKTIG AB!!!

Mål va de icke! Pucken va i luften när den va inne.

Igr när ja skulle somna så åska de som tusan! Blixtarna lös upp hela mitt sovrum! Och mullret elle dånet kan man nog kalla de kom direkt efter.
Även om jag absolut inte är rädd för åskan, så önskade jag att J höll om mig...
Vakna även imorse till muller, dock på lägre nivå!
Men inatt tror jag inte på åska.

Ska lägga mig snart... orkar kanske se klart matchen.
Imorn är de fredag!!!!

Idag hittade jag ett läppglans på jobbet som fick mina läppar att se ut precis som jag vill haha



Har vart i valet o kvalet om de behövs mer innehåll i dom... Men ska vänta några veckor, så de får läka helt o hållet! Men som idag, med detta glans så känns dom perfekta :)

Nu ska ja lägga dagens sista fokus på matchen mina vänner!

Puss o natti på er

4-1

till Sverige och just nu är vi i semi mot Tjeckien!

Har på kvällen averkat ett core pass, ätit pannkakor. Har för första gången haft i bubbelvatten i dom. Sägs ju göra dom frasiga? Men de blev dom inte... vet dock inte om de är för att ja inte har vetemjöl i dom? Lassa på massa kokos iaf :)

Nu sitter jag nyduschad och andra perioden är snart över. Siter och kikar i mina produktpärmar också. Är så himla himla himla pepp på att börja jobba med PTR och/eller Juice Beauty! Är helt såld på dom! LÄNGTAR!!!
Kan inte få nog av dom haha Är som i början av skolan, när man bara tänkte på produkter heeela tiden haha

Idag är de även mitt i veckan!! Snart lördag alltså ♥
Känner mig som en unge precis innan julafton haha

Men innan de är de en vanlig arbetsdag och en dubbelpass dag som väntar!

Där blev de 4-2...

Vaxa mina ben innan träningen...
Man är bra på att berätta för andra vad som är bra och inte bra att göra hehe
Efter vaxning ska man låta området vara ifred i 24 timmar...
Alltså INTE träna och svettas... duscha... smörja in området med bodylotien hehe
Men har aldrig märkt något... Men nu kliar det som satan!! Och är märkbart irriterat!

Men... får skylle mig själv ;)

Nu fokus på annat än bloggen!

En fråga?
Någon som önskar att jag skriver om något speciellt??

Puss Puss

Mår så jävla bra

efter spinningen! Nu är de slut på uppehåll!
Va hos Fia o Appi innan, B va vid huset och greja. Fick mysa lite med kaffe och töl :)

Annars har de vart butiken hela dagen, gjort massa beställningar och städat!
Sen har det inte hänt så mkt haha

Nybäddat väntar inatt, ska bli alldeles underbart!

Fick ett erbjudande om båtjobb den 10/6... Men tror dessvärre att de får bli pass på den. Har för mkt på salongen...
Men kommer mer tillfällen hoppas ja :)

Vet ni?
Ägg är så jäkla gott :) Hitta bamseägg förut!!! Pärfa! Mer ägg åt folket

Har köpt biljett hem på lördag, fira min älskling i efterskott. Förhoppningsvis hinna se deras match, kommer se så mkt ja hinner.
Ska på ett möte innan... :) :) :)
Matchen kommer då bli min andra! Valde min första med nogrannhet haha Nämligen SM-FINALEN när dom vann!

Nepp, nu blir de snart natta! Har faktist vart uppe och tvättat innan jobbet... Så huvvet börjar bli tugnt hehe

Hoppas sola strålat på er också idag ♥

PussPuss

Hockey i rutan

och Swe ligger under direkt...
Men tror att vi inte gör ett större försök till att vinna denna match, får ju lite "lättare" motstånd då.

Helgen i kort!

Fick jobbet som säljare för Landströms :) Hade halvt fått de innan haha Men hade nu möte med högsta chefen och de gick "klockrent" som han sa haha
Är faktist väldigt roligt att höra att så många tror på mig som säljare!
Så vi får hoppas på att de stämmer haha Men är grymt peppad till detta!
Kommer att jobba med det och mer...
Men det där "mer" är inte helt klart än! Ni får hållas lite till ;)

Efter det mötte jag upp ÅJ och SG
Käka lite mat innan vi slogs oss ner vid kanalen utanför dom


sen va de några flarror bubbel i solen och inomhus innan vi gick ut i nattlivet.
Fortsatte bubbelkvällen på Locatelli där vi även fick de pimpat med jordgubbar haha Eftersom det passade oss mer än Bloody Mary tydligen ;)
Sen vidare till älskade älskade Lounge... Kan inte uttrycka min kärlek till det stället tillräckligt haha

(nu blev det 1-1 :) )

Sen tyckte jag att vi skulle GÅ hem... Vilket vi gjorde, dock ångra ja mig lite haha Men de va bara att vandra på!

Igår vakna vi pigga men hungriga. Slängde i oss lite frulle innan vi intog kanalen igen, där vi njöt av solen innan jag åkte hem.
Så myyys att umgås med mina pinglor!!! ♥

När jag kom hem sken sola fortfarande, så en promme med Miss C blev de!

Idag har det vart full fart på salongen!
Laddat inför hockeyn, i det läget är jag nu!

Fick höra en sak idag...
Som gjorde mig så jävla glad över vissa val och vägar mitt liv har gjort!
Om detta stämmer då... Men efter att ha hört en del om detta från flera håll (vid olika tillfällen) så tvekar jag inte så mkt på att detta stämmer.
Kan bara skriva en mening om detta, för det är verkligen inget jag kan skriva om tyvärr.
MEN...
Om du känner någon som blir illa behandlad hemma... Gör nått åt det för fan innan det går riktigt illa!

Ingen är värd att bli behandlad som skit! Blir så jävla arg på detta! Ni som läst Graafs bok, Ska bli ett sant nöje att döda dig.
Punkt på det.

Idag inhandles krokodilens presenter, kanske kan lämna dom imorn ♥

Happ... där gjorde Can mål igen.

Nu är det FOKUS på matchen :)

Puss på er

Fredag kväll

och en match är avklarad! Såg inte hela, men mkt trevliga straffar! Slutade med vinst för Finnarna mot Tyskland.va bara "kändisar" i finland :)

Snart väntar Frankrike, vilket måste bli en lätt match! Annars vette fasen vad som hänt!

Trodde jag skulle få se BB nu.. Men va jävla friidrott... Så nu kollar ja Total Black Out istället haha Så kul! Jag skulle skrika mig ännu hesare än vad jag vart denna vecka!

Hahaha nu kom ja och tänka på när jag gick spökhuset senast på Liseberg...
Hahaha Jag va dyngsvett och hade inte mkt röst kvar! Hade slagit halvt ihjäl kvinnan som jag höll i och fått hennes 2 små killar som gick framför henne att tro att jag va från en annan planet haha
Han som jag gick med... Fick sig ett gott skratt haha
Jag skrek till o med INNAN vi kom in!

Kan lova att det va SISTA gången jag gick det jävla huset! För när dom märker att man är rädd... Så är det ju självklart den dom går på!

Jag gillar iof att utsätta mig för grejer jag är rädd för, i viss mån...
Skulle inte direkt få för mig att ställa mig i ett rum fullt med fåglar...

Ikväll ska ja bara kolla tvn och lägga mig tidigt!
Upp med bussen imorn.
Spännande...

Assåå.... fan va roligt det här programmet va!!!

Wish Me Luck ;)

Love

Regnet

öser verkligen ner!
Kan dock inte bestämma mig om det känns som sommarregn eller höstregn...
haha de går verkligen inte att besätmma (satt och fundera en stund)

Nu är klockan lite över sex, vad har jag gjort?
Sovit lite grann och inte så mkt mer!

Håller på att kika runt lite på lght till mig och älsklingen, någon som vet nån med en 2-3:a som ska flytta runt första aug-sep?

Tänk att ja ska sambo igen haha Kan inte längta mer!!!
Efter snart 5 år som egenboende, nästan 2 av dom som kombo med olika vänner...
Är det äntligen dags att få dela vardagen med min älskling!
Men kan inte ljuga...
Det har vart väldigt skönt att få bo själv och klara sig själv! Tror det är jätte nyttigt för allt o alla att man får göra det någon gång :)
Men det är bara vad jag tror haha finns nog miljoner som klarar sig fint i livet utan de ;)

Jag längtar till...
Att ha någon att dela allt med, glädje, tårar, skämt, mat och hushåll... Skvaller haha
Någon att storhandla med, äta middag med...
Vakna med, somna brevid...
Någon som tassar runt i lägenheten...
Få inreda och göra till VÅRT!
Ja ni förstår säkert ;)

Jag och min kille... jag tror vi kommer få de jätte bra! Kan de bli annat? Nej ;)
Har vi klarat av detta avståndet... så klarar vi mycket! Man får kämpa för att få allt att gå ihop när man har distansförhållande!
Något man verkligen får mycket av är tillit, för ska man klara av ett distans... Måste man lita nästan mer än 110% på den andra personen.
Annars är det svårt att sova haha

Jag har lärt mig mkt under mina singel år! Om mig själv, vad jag vill ha och vad jag behöver. Vad jag mår bra av och vad jag INTE mår bra av.

Kan inte vara mer redo för min älskling än vad jag är nu ♥

Hade skrivit en hel del till, men min dator valde att tillfälligt krascha haha
Kanske lika bra för eran del ;)

Men som sagt.. Håll gärna ögon o öron öppna på lägenheter i Kd :)

Puss på er


Detta gröna


kan jag varmt rekomendera :) Mkt gott! Drack en STOR mugg för en stund sen och snart blir de nog mugg nr 2!

När man är hemma och sjuk, fast inte dyngsjuk så hinner man gå igenom massa saker i hjärnan. (gör iof det hela tiden ändå haha)

Men just idag...
Är det framtiden som ligger i skallen, inte den närmsta... Utan den om kanske... 2-3 år. Enbart jobblivet går jag igenom nu, resten sköter sig själv höll jag på att skriva.
Men just jobblivet är något man kan påverka på ett annat sätt.
I tex känslolivet o allt det där, kan man inte styra så mkt utan det som händer det händer. Känslor är ju inget man kan styra över har jag märkt haha

Men åter till jobblivet.
Jag har en hel del visioner om vad jag vill göra. Har dock tusen ideér haha
Har ett jobb på G där jag förhoppningsvis kommer komma ut och jobba mkt med olika folk.
Inte "bara" sitta på en salong och göra behandlingar.
Om allt blir som det "ska" kommer jag få möjligheten att göra både och.

För jag vill verkligen inte sluta med behandlingar och hela den delen. Tvärtom! Vill gå vidare inom de och jobba mer resultatinriktat!
Drömmen är ju att jobba med en läkare elle dylikt, med starka syror mm.
Älskar ju att ta hand om människor och hjälpa dom på alla sätt o vis!

Nån dag ska jag öppna en egen salong, punkt! Det bara är så!
Den har jag också massa ideé om haha
Älskar att drömma mig bort, fantisera...

Om jag sedan kommer fram till något som jag verkligen vill göra till verklighet... Då gör jag det!

Det hoppas jag alla här i världen förstår!
Man kan göra i stort sett allt man drömmer om!
Fine, jag kanske inte kommer ta emot en Oscar innan jag dör. Jag kanske inte kommer bli nästa Beyonce, kommer kanske inte ha ett hus i vaje land haha
Men det gäller även att ha realistiska mål! Göra de på sitt sätt :)

Jag har en helt öppen framtiden nu kan man säga... En öppen framtid med några erbjudanden som jag hoppas kommer gå i lås! 
Sen får jag ta det efter det :)

Nu ska jag ta mig en kopp thé till och njuta av den!

Later darlings

Happ...

nu har de gått nästan en hel dag utan ett knyst... Känns bättre o bättre men är fortfarande inte reko

Fick ett samtal förut och helgen blev inbokad för gbg resa! Kommer bli både jobbrelaterat och MYSrelaterat :)

Min högsta önskan hade ju vart att kunna åka med min älskling och laget hem till k-town på natten, när dom kommer hem från Österike... men ma får inte alltid de man vill :)
Kanske blir en natt på Avenyns gator istället??

Har inte gjort ett skit idag haha sovit lite o kollat massa dynga på tvn...
MEN nu... nu börjar swe-usa

Har nyss kollat BB, gurkan... så jävla skön!!! och Simon är ju för snäll och goo mot allt o alla! En riktigt stor nalle björn!

Är sådär jobbigt, varmt--->kallt---->varmt----->kallt... hela tiden!!

Neepp...
GameTime



pöss

Soffhäng

blir det idag...
Gör lite ont i halsen idag faktist :S
Men vila vila vila...

Har drömt om min älskling inatt, ville bara somna om...
Men nu är de snart nästa helg :)

Hoppas de är massa massa hockey idag! Swe spelar ju ikväll iaf! Ryss vann över Slov igår kväll efter en spännande match :)

Våra bästa år
är nu på tvn haha jaa.. de är ju sååå himla bra ;)

Neee... har inget givande att skriva haha

Later

Minus

på röstkontot!
Det är så illa idag att jag inte ens kunde vara kvar på jobbet...
Butiken va på schemat idag... Kanske inte så jätte bra att vara "receptionist" och inte kunna prata i telefon! Min röst försvann helt vissa gånger och jag kunde inte få fram ett ord! Ibland kom de bara en liten viskning fast jag försökte skrika (om ni förstår).
Så jag blev avbytt runt tre...
Imorn blir de hemma :/ Känns jävligt surt eftersom jag mår hyffsat ändå, verkligen inte så jag behöver vara hemma.
Men som sagt, kommer knappt ett pip från mig!

Ringde rådgivningen som sa... Om hesheten inte är borta efter två veckor får jag en läkartid, en vecka har ju inte ens gått... så de är bara vila den och be för att den SNART är i halsen igen!

Snööööö har det kommit också hahaha helt sjukt... Punkt på de!

Kollar spännande hockey nu, nått positivt med att gå hem haha

Annars?
Nej, inte så mkt!

Ojojojojoj vilket snyggt avgörande Cananda gjorde nu! ojojojojoj!!!

Puss på de

Känner mig

ensam!! haha nejda, de gör jag inte...
MEN har en obeskrivlig längtan efter min man! Behöver hans starka armar runt mig och en puss i pannan, som bekräftar att jag är trygg!
Finns ingen i hela världen som jag saknar mer!

Det är 2 veckor sen vi sågs, men de känns som... 2 år haha (överdrev kanske en aning ;) )

Kort o gott, jag behöver min man!!

Om 2 veckor blir de så iaf :) Finns nog ingen som längtar så mkt som jag till den helgen!
Men men, hjälper inte att ömka sig haha

Vinst blir de för Tre Kronor också! De gillar vi! Hoppas de får bli en nolla!








Kan nån vara vänlig att trolla hit min älskling, lägga honom i min säng och ge mig ledigt imorn??

Måndagen är snart förbi

och helgen har vart jätte lyckad!!



här är hela gänget som va samlade! Några från klass C fattades dock, men riktigt bra att så många kom :)

Jobbade i fredags, så Carro va här och underhöll Azza O Emilia :) Dom kom förbi jobbet också haha Så ja fick 2 fylleflickor med hem ;)

På lördagen samlade vi och grilla innan de bar av till Karlssons för Buffé och dans.

Litte skumpa slank ner också ;)



Vi hade de mys och festligt :)
2 killar som också jobbar på K hade fest i mittendelen, så vi slogs upp till en enda stor fest sen med resten av folket. Va riktigt mkt folk!
Hände både de ena o de andra hahaha Kul som satan som sagt!



Igår va de slitna hjältar som checka in på Olerys för bakismat! Sen åkte mina pinglor hem. Jag hyrde en dålig film som jag somna till, För kärlekns skull tror jag den hetter.

Nu håller jag på att inväntar att hockeyn ska börja, vinst kräver jag idag efter förlusten mot grannarna!

Min röst är borta också :( Försvann lördags förmiddag... Hoppas på att den är tillbaka imorn!

Nepp...
Therese Mohlin
Puss på er


RSS 2.0