Torsdag

och förlora gjorde vi imorse...... Men livet går vidare.... även om mitt OS liv tar lite illa vid sig hehe

körde förmiddagen i butiken, fick en nagel fixad och vi körde akryl på den för att se om de funkar bättre.... HOPPAS HOPPAS!!!! Den vita kanten är lite vitare också, de gillar ja :)

har shoppat loss idag!! hur gött som helst, även om ja till o me höll i mig sj på slutet haha
har handlat en stor weekend bag, ganska stor iaf :) ett par skor som ja ska ha till mitt extra jobb inom krogen hehe en leopard(skräll hehe) scarf, ett par vantar, en kort skinnkavaj, en SUPER GO tischa, fotfil och ett par tights. Tror de va allt.... NEJ just ja! en liten party väska me hehe hade/har skit ont i shoppingarmen, den som har bärt alla kassar.... Men de är de värt!! JUST ja..... 4 ögonskuggar också hitta ja på jobbet,  eye dusts från Mist :)

Nu dricker vi lite gott och ätre godis igen hehe har ätit tacos.... och mår allmänt perfekt känner vi! tror EJ att de blir utgång... men de vet man aldrig! ja ska nog tända våran kära vän vattenpipan snart me :)

imorn vet ja inte va planerna efter jobbet är.... myle is in town tror ja... så kanske träffa en nångång under helgen. annars prata vi på nån AW elle liknande.... vi får se :)
fullbokad på jobbet iaf....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0