Träningsvärk

kommer ja att ha till 1000 imorn! har redan kommit ganska rejäljt!! jobbade ju igår natt/kväll.... sprang som en illad katt haha ja roddade stora baren och hade plocken igen. de va en till kille som hade plock..... EN TILL... hade kanske behövt en till, men de gick bra ändå. Vi körde bra tillsammans! Löning o allt.... så de kändes att man levde haha en sen.... Thom: Tessan, ställ dig i baren en snabbis!
haha OKAJJ......
Men han va bara borta i typ 5 min så ja hann bara ta en beställning. Som tur va så va de bara några öl och en vatten, så ja behövde inte hitta på en egen variant av nån drink haha
Har kvar 5 naglar efter igår.... lill nageln gjorde så JÄVLA ont när den halvt flög av (från toppen o ner på halva) men de va inte tid för några tårar där inte!
Björn va där me några vänner också, så söt.... hörde när ja va ute i baren nån som ropa på mig.... Tittar upp o möter han me sitt stora leende, tummen upp och skriker bra jobbat! haha han är för söt!

I fredags va vi ute..... va o käka direkt efter jobbet på Aqua. Me myle och några vänner till henne. Efter de gick ja o Carro hem o bytte om, tog me oss lite vin o åkte till Bengan. Sen va vi ute på nått ställe innan Karlssons. Jag satt mest o spela hela kvällen hehe fan va kul de ä!!!!!!!!!  Vann hela tiden ett tag..... Men som sagt.... ETT TAG haha 
Jag "lämnnade" mobilen på Karlssons också... så ja fick den igår igen hehe 

Har pratat me 3 bu också.... jävla idioter! säger olika saker ALLIHOPA..... Får inte ja min Iphone i veckan... vare sig den e svart elle vit så kommer ja byta operatör!!!!!!!! 

JUST JA!!!!
Vi hade inbrott på jobbet i torsdags natt..... Så vi upptäckte de på freda morronen..... Roligt avslut på veckan.... NAJJ...... Så nu har ja vart i kontakt me polisen även här haha har lagt ut mina krokar i k-town,gbg och nu jönnet hehe 

Har vart på bio nu på kvällen.... har äntligen fått se Shutter Island. Den va bra, men inte så läskig på de sättet ja trodde den skulle va. Men lätt sevärd!
 
Käka donken innan me... orkar dock typ INGENTING..... ????? haha har väl aldrig hänt hehe

nu ska ja snart lägga mig o sova..... jobbade till 4 imorse och sov till typ 11 bara..... Så de blir the bed snart!

hehe har ja berättat at vi möblera om torsda natt??? så vi sover i vardags rummet nu och har gjort ett mysigt soffrum hahaha

puss¨på er

Torsdag

och förlora gjorde vi imorse...... Men livet går vidare.... även om mitt OS liv tar lite illa vid sig hehe

körde förmiddagen i butiken, fick en nagel fixad och vi körde akryl på den för att se om de funkar bättre.... HOPPAS HOPPAS!!!! Den vita kanten är lite vitare också, de gillar ja :)

har shoppat loss idag!! hur gött som helst, även om ja till o me höll i mig sj på slutet haha
har handlat en stor weekend bag, ganska stor iaf :) ett par skor som ja ska ha till mitt extra jobb inom krogen hehe en leopard(skräll hehe) scarf, ett par vantar, en kort skinnkavaj, en SUPER GO tischa, fotfil och ett par tights. Tror de va allt.... NEJ just ja! en liten party väska me hehe hade/har skit ont i shoppingarmen, den som har bärt alla kassar.... Men de är de värt!! JUST ja..... 4 ögonskuggar också hitta ja på jobbet,  eye dusts från Mist :)

Nu dricker vi lite gott och ätre godis igen hehe har ätit tacos.... och mår allmänt perfekt känner vi! tror EJ att de blir utgång... men de vet man aldrig! ja ska nog tända våran kära vän vattenpipan snart me :)

imorn vet ja inte va planerna efter jobbet är.... myle is in town tror ja... så kanske träffa en nångång under helgen. annars prata vi på nån AW elle liknande.... vi får se :)
fullbokad på jobbet iaf....



Sweden boys

har ja gått upp för att heja på idag...... men mål har de inte blivit än!
trött som aset är ja me.... har drömt en massa om mitt andra jobb haha fick tex servera på lördag o massa skit haha så vem vet.... ja kanske ska göra de?? ja tror ju lite på att de man drömmer har betydelse.
Carro skulle komma upp o se sista vid 8 sa hon.... får vi se ;)

blev ingen matlådalagning igår... så de blir käk på stan, tänkte testa ståkäkas carbonara. Ska va go sägs de, den luktar mkt bra iaf!

sen får vi se va dageb har att bju på..... om ja går idag så kommer ja göra de nykter! Lite redbull bara!
Idag ska ja va i butiken fram tills klockan 2, ska bli kul :)

ne.... nu ska ja koncentrera mig på mina boys

ha en underbar dag!!! puss puss

We went CRAZYYY ON ICA MAXI

hahaha jooo tack..... crazy är la förnamnet haha ja fick min lön idag..... så vi kasta allt vi såg in i vagnen hehe vi HAR mat nu iaf haha en liten sak som hände.... Carro fick hoppas höjd hopp för att ja ville ölkorven som fanns 32245534 meter ovanför marken haha vi höll på att dö av skratt hahaha

åkte en liten bil tur innan vi shoppa chili cheees o mozarella sticks på MAX innan vi begav oss hemmåt.
har vräkt massa godis också... så ja mår sådär..... spyfärdig kan man väl säga!!!

har vart en vanlig och fullbokad dag på jobbet.... inget spec mer än goa kunder :)

har nu beställt en SVART Iphone... ringde imorse..... skulle KANKSE komma in vit i vecka 11...... då har ja väntat i över 2 månader.... o de sa ja NEJ tilll så nu ska ja ha en svart inom 2-3 dagar..... men vi fåla se..... är GRYMT trött på att vänta! Är sådär glad men...... får köpa ett skal direkt..... tycker ju att den svarta är lite tråkig! men men.... de går inte alltid som man vill!

imorn vill Monica på jobbet ut på Club caj..... Men som ja känner idag så hoppas ja hon får med sig nån annan, ja orkar fasen inte!

nu ska ja göra lite matlåda.... va de nu blir......

hann även se at vi tog nått guld nu, tror de va nån stafett... har ja nått att skryta om för martina imorn haha

puss på er

Barnvakt

blev vi en kortis så här på kvällninga :) riktig mys pys va hon idag Appi! va måttligt trött haha
Björn kom hem efter en timme och tog över, satt o snacka lite innan vi gick hemmåt. Han har skrivit på för nått i ryssland, så han fia o appi ska bli ryssar en sväng haha kul för dom! Men vi kommer sakna dom!! Men som carro sa... kul o få åka till ryssland!!! haha

sitter o har på det där pang pang skidorna.... hmmm just ja, skidskytte haha låter som de är lite spännande!!
martina på jobbet va så besviken på mkig idag eftersom ja har sagt att ja gillar OS men hänger inte me i nått hon babblar om haha så ja får kämpa lite idag ;)

haft fullt upp hela dagen idag me, mkt trevligt! är så kul när man har människor som är på ansiktsbehandling för förta gången och går helt saliga därifrån..... precis mitt mål!!! :)

imorn är de stiknings café igen, tror ja o sandra ska dit. vi skulle höras under dagen om de imorn, kanske får me mig carro också :)

fick reda på att ja ska ja joba lördag igen, huvudplock har ja tydlingen.... haha dom har ganska stora tankar om mig känner ja..... mitt första pass fick ja ju rodda STORA baren + plock haha
men de är bara kul o de är ju så man lär sig!
Björn o nåra vänner skulle tydlingen ut också :)

nu ska ja glo lite på de där OS ;)

pussss

New week

funka inte att gå in här igår...
så en lite snabb up-date:

lördagen sluta me utgång, men vem visste inte de?? hehe vi hade ju fri biljetter till Sliver från björn o fia som va tvungna att utnyttjas, dom kan ju inte ligga o damma, elle hur??
carro hade vart där typ en gång innan, så hon va ganska ny i gemet hon me!
vi hade jätte trevligt, som vanligt :)
körde lite youtube och pipa(vatten hehe) och lite gamla klipp från en show carro o fia va me i för massa årsen, innan vi begav oss.

Igår va de pizza massa film och avsluta me Snabba Cash på våraqt nya hak.......filmstaden haha vi snittar typ me en bio i veckan. och vi har iaf 2 inplanerade!

fick mina naglar lite snabbfixade innan ja gick hem idag, mina egna naglar gillar nog inte gélé, så n ästa vecka ska vi göra om dom helt o fixa akryl. Men fick en snabbfix idag av söta monika :)

nu har ja värmt vax och ska snart in o vaxa mig fresh! värmde de dock en ANING för länge... luktar knäck och rinner som vatten..... så ja väntar LITE me de hehe hade tänkt köra lite "jackass" först men.... ångra mig ;)

men nu får ja nog ta den... annars blire de la för kallt istället haha

men ni..... är de inte sjukt mykcte snö nu????? va ute en snabbis igår.... snön gick över mina lår på en del ställen... SJUKT!!! haha

puss på er

No gbg

för oss i helgen...... jäkla snökaos..... går inte ett enda tåg härifrån..... och buss är vi inte sugna på att åka i det här vädret..... kommer ta flera timmar!
är jäklit surt, längtar/saknar ju som sagt älskade gbg som fasen!!! men de står ju kvar :)

just nu tvättar vi..... bestämde nyss att gå till systemet, drack upp mitt vin ja fick igår. va jätte gott! och marmeladen..... mmmmmmmmm säger ja bara!!!

ska ut o käka ikväll, på En italienare och en grek. ska tydligen va jätte mysigt ställe :) sen får vi se..... prata nyss på hur skönt de är att INTE planera utan bara göra de man känner för!
tänkte gå på Shutter Island, men de va fullt.... så vi kanske tar de imorn. vill VERKLIGEN se den, tror den e kanon!

men..... nu tar vi dagen som den kommer :)

btw.... när vi tittar ut genom fönstret är de helt KRITVITT, vi har ju utsikt över vättern... man ser INGENTING, helt sjukt haha

puss på er mina snöänglar

Dags för up-date :)

onsdag kväll......
Bestämde oss för att gå till "min nya arbetsplats" karlsson o hälsa på bengan som jobbade. På vägen dit går vi förbi filmstaden och känner oss sugna på bio.
går in o köper biljetter till The Wolfman. Men den började en timme senare, så vi gick till Karlssons och hann me 2 glas vin haha eftersom vi fick typ halsa andra glaset slog de lite på oss haha carro gick på toan efter 1 timme o kom inte tillbaka haha ja blev as orolig ett tag... tills ja ser att hon står vid utgången o ser resten av filmen haha efter de gick vi till velvet (lounge bar) o hälsa på josef. tog nått vinglas och lyssna HÖGT på våran favvo låt number one, fight for this love haha guu va trevligt!
sen bar de av till köttmarknaden, Centrum.... inte nån över 16 ;) vi träffa rebecka o martina där inne o dansa our ass off!

igår va vi hem till tom efter jobbet. drack vin o tjata, käka på anna gretas (skräll) hade så trevligt så :)

idag....
precis när ja skulle gå hem fr¨ån jobbet.... ger min chef mig en guldpåse, me lappen: tack för att du finns här hos oss!!!!!
va en flaska vin och fikonmarmelad i.... HUR SÖTT VA INTE DE??????
De värmde rätt in i ♥  :)

har precis kommit ner från "mormor o morfar" efter en fika o carros fixa lite fötter. kollar nu let´s dance i väntan på att ja ska få se hockeyn hehe

imorn bär de av till GÖTLABORG!!!!!!!! ska bli såååå kul! men samtidigt som ja vet att ja kommer känna HUR mycket ja saknar staden......
träffa emma!!!! :)

nu får ja se lite hockey här o MÅÅÅÅL blev de NUUU haha gööttt

dricker lite wirre o njuter :)

puss på er

Hej

:)

har haft en lång men trevlig dag på jobbet! Va dock en ANING stressad ett tag...... Hade bla 2 st samtidigt.....

satte mer fransar under lunchen också, vilket gjorde att ja fick slänga i mig maten haha men vill man vara fin så....... så nu är ja super nöjd!!!

Imorn ska ja få massage under lunchen, så den lunchen kanske blir lite skönare. höll iof på att somna när hon satte fransarna me hehe

sitter här hemma nu, har lagat och ätit mat. vi är rastlösa, ja tycker vi ska gå till bengan och ta ett glas vin(där ja jobba i lördags). hon brevid mig(carro) vet inte va hon vill haha

igår börja vi se dum dummare hahaha den är så jäkla klockren! och VHS va INTE igår man såg haha men vi orka(läs carro) se klart den, så¨vi har typ halva kvar.

inget nytt om helgen heller, carro får bestämma sig snart haha mycket carro nu ;)

neee nu ska ja bli lite fresh om vi ska hitta på nått!


LÖSFRANSAR

sitter nu på mina EGNA fransar. Förlängde om igår kväll :) Är super nöjd, men ska kanske sätta lite fler imorn på lunchen. Nova Lash heter märken hon änvänder på salongen och håller ändå tills ja tappar mina egna fransar.
Så de va de jag gjorde igår efter jobbet, kom hem runnt 22 och va aptrött!! Men ja o carro låg nog o tjata ett tag hehe

I söndags på hjärtedagen..... Blev de vin och Twin haha Va tvungen att deppa lite ;) haha näää då! Rebecka kom förbi ovi tjata,drack lite gott och rökte MASSA vattenpipa :)

Sitter och lyssnar på Fight for this love, som vanligt haha ja o carro hör den säkert 234 ggr per dag, vi giller den haha

Ringde nyss en gubbe som hade en stuga han ville hyra ut..... Vill ej ha en stuga utan en LÄGENHET!!
Trodde av nån anledning att de va carro som ringde, så ja svara me våran låt på i högsta volym och sa bara Haaaalåå.... lite mystiskt haha undrar va han tänkte haha
Ska nog svara me mitt namn nästa gång ja inte VET vem de e haha

Nu väntar ha på att carro ska komma hem, vi prata på att hitta på nått ikväll..... men vet ej vad :)

o i helgen e vi bjudna till gbg på fest, så de kanske blir! Vore skit kul!!!!!

Hur mår ni??

Pussss

Hjärtedagen

är nu här hehe
Jag och carro satt precis och funderade på hur vi ska fira?? Jag la lite förslag om att vi kan köpa varann lite geléhjärtan, en nalle där de står I LOVE YIU..... haha sen drev ja på de lite mer som vanligt....
Jag har börjat me att sätta på Johnny Cash haha Uhh va ja giller han!

Igår.....
De blev inte helt som ja trodde haha
Kom till jobbet..... Fick då veta att jag inte bara skulle plocka, utan rodda stora baren. Alltså se till att inget tar slut och va back-up för baren när de behövdes nått.
Eftersom jag inte visste nånting så blev ja nog lite mer stressad över allt än man borde, även om ja inte blev stressad..... Om ni fattar?? haha jag är ju som tur e ganska tålig när de gäller de. Men va ett tag sen ja jobba i högt tempo nu. Men de va ganska lugnt så de gick bra tycker ja. Hjälpe även en tjej som stod i lilla baren me och backa upp henne.
Va en hel del trevliga saker där ute i vimlet haha Många rutiga skjortor som ja ♥ :)
Vi sluta runt 3-4, satt kvar o varva ner en liten stund innan de bar av hem till sängen.

Och ja måste säga..... När klockan va runt 2 där.... Så va ja GRYMT glad att ja va nykter och inte nån av alla de andra som ragglade hem haha

Nu ska ja nog försöka få nått i magen...... Och se va denna ♥-dag har att bjuuu på. Kom på..... Bio?? gör man inte sånt på denna dag?? haha

Pusssss
♥ER


Utekväll blev jobbkväll

japp!! Ska jobba för första gången i jönnets uteliv :) På samma ställe som min carro.

Va ju på jobbet och fixade mina naglar förut (tog även halvt hand om kunden, la på färgen så tog min boss av den när den va klar) och då blev ja lite partysugen. Visste att Sara från gamla klassen va sgen me.... Messa henne o fick tillbaka at hon inte hade pengar. Men så kom Carro på jobbet me ett förslag: En inflyttningsfest hon skulle på me typ 40 pers.
Gärna sa ja till de, åkte till A6 och inhandlade både dricka och ny jättefin klänning. Helt onödigt haha för när ja vänta på bussen hem så ringde carro (min) och fråga om ja ville jobba....... Värför inte tänkte ja :)
Vill ju mer än gärna tjäna lite mer mAnny!!!

Så nu har ja nyss duschat och chillar lite innan passet börjar kl 22. Ska bara gå runt o plocka, elle se snygg ut som carro sa haha
Jag ska iaf gå runt o plocka så får ja väl försöka iaf me andra haha

Har vart uppe hos hennes mormor o morfar o fått lite mat, imorn blir de mer av den saken :)
Annars vet ja inte va de blir imorn, blir nog lungan eftersom vi jobbar til 3-4 tror ja!
Ska fasen bli skit kul att jobba när ja tänker efter :)
Skönt att kunna va hemma lite nu innan o bara ta de lugnt! Som jag hade tänkt från allra första början om denna kväll, Sticka o må gött!

Nu ska ja kolla lite tv innan ja ska försöka göra mig lite snygg ;)

Puss på er

Två timmars sömn

har man överlevt dagen på ganska lätt! Trots fullbok idag me :)

Hade TREVLIGT igår :) Blev inte full, utan lagomt salong :) Precis som planerat för en gång SKULL haha brukar inte direkt bli sååå haha
Men musiken kunde vart mycket bättre!!!
Efterfest..... mysigt.... haha ;) Jag och carro gick hem runt 7, kallt om fasen!

Efter jobbet åkte vi till Björn o Fia, Carro o Fias mammi o pappi är i stan o hälsar på. Björn är dock på träningsläger nånstans i världen så de va "bara" vi, köpte Anna Gretas och mös till let´s dance.
Carro somna i soffan av någon anledning hehe
Men I´m still going strong. Har tänt vattenpipan igen, skräll... öö najj, my new best friend haha

Imorn ska ja gå in till jobbet och få naglarna fixade. Dom tror att de e för att de är så kallt ute som dom blivit kassa så fort. Har tydlingen blivit så för många fler.... Ska kanske ta hand om en kund lite snabbt också.

Annars ska ja STICKA hela dagen haha Jag ÄLSKAR numera att sticka! Kanske hinner en stund ikväll innan ja slocknar?
Skulle INTE banga på att gå ut idag om ja ska va ärlig, är nog så trött att ja inte känner de....
La fram idén lite fint precis nu.....
Svaret.....
-Då skulle du få injenciera (elle hur de stavas haha) någonting i mig!

Hahah så ja tror de är rätt dött på den fronten! Hon ligger i soffan brevid (vi har en varsin) och är DÖÖÖ haha stackarn!
Fattar inte att ja inte är tröttare!!!
Men har mycket tankar och känsler i kroppen o knoppen känner ja... Lite "upp o ner mage" lojjan ;)

Nu ska ja hälla upp lite rövin o få fart på carro ;) elle inte.... haha

Puss på er mina ♥-gull

CLUB caj

väntar oss nu!
Sitter och dricker lite röööavin och röker vattenpipa :) Har ätit hemmagjord paj och gottat oss ikväll och vi ska ha de jätte trevligt har vi bestämt!

Har haft FULLT ös hela dagen... skulle haft en halv timme mellan 2 behandlingar.... tyckte att de skulle bli lite skönt efter att de gått i ett HELA dagen.... men då kom en drop in kund som ville vaxas lite.... ingen rast ingen vila hehe Men hon va super mysig så de va bara trevligt!

Jag LÄNGTAR till min Iphone kommer!!! skulle ju komma denna vecka...?? Carro fick sin igår, så nu längtar ja ännu mer! Mmmmmm min VITA darling :)

Kollar hmmm va heter de??? Made in Sweden, fasen va Gooo han är andreas carlsson..... mmmmmmm ;)
Men nu blir de musik på istället och bara litre ögongodis!

Ska snart hoppa in i duschen och försöka bli lite fresch efter ett EX antal pedikyrer idag haha 

Puss på ER 

Nu fungerar

de att skriva igen :) gick inte igår.....

lite up-date

I måndags va min första sjukdag! Helt slut i hjärnan när ja vakna! Sov i stort sett hela dagen! Gick även och la mig klockan 9 hehe LITE slut!


Men igår va ja fit for fight igen! Är fortfarande lite snörvlig åså men..... Vem e inte de nu för tiden?
Hade fullspäckat schema även igår, efter jobbet va vi uppbjudna till carros mormor o morfar på våfflor. Två av hennes kusiner är här på besök också. Va sååå gott me vofflor! Är inte varje dag man äter de! Sen spela vi UNO också haha inte heller varje dag man spelar!

Även idag=fullspäckat schema..... Men lite go dag för alla mina behandlingar har varit långa, så då blir de på ett helt annat sätt, än när man har fullspäckat och massa små behandlingar. Imorn är de blandat igen

Vet ni vad jag gjort ikväll????
Börjatr sticka :) Följde me Sandra på jobbet till en garnaffär som har stickarkväll på onsdagar. Så kan man köpa fika åså. Hur mysigt som helst! Även om medelåldern kanske inte är så låg haha MEN gu så trevligt! Kommer inte ihåg när ja sticka senast.... Så ja va som nybörjare ändå haha Men stickar tydlingen lite avancerat ändå haha mmmm de ska inte va lätt inte ;) Måste ju va lite hårda tag haha
Så nu stickar ja en sån där lång halsduk som är ett stycke om man säger..... som man virar runt huvvet några varv o blir stor o mysig! Blir perfekt till skinnjackorna i vår!

Fick min efterlängtade massage på lunchen också! Ska få en snart igen hehe hon tyckte ja behövde de..... Inatt hade ja jätte svårt att sona för att ja hade så ont i ryggen. LÄNGTAR tills ja ska börja träna igen o få igång ryggen igen!

När ja kom hem nu på kvällen hitta ja en trevlig suprise! En "liten" inbjudan till dop :) Ska bli myyys, undrar hur mycket ja kommer böla på de haha man kanske inte brukar böla på dop men..... ja bölar till allt såå.... haha tack vännen!


Imorn blir de kanske lite utgågn me carro tror ja..... Ska bli trevligt :)

Nu ska ja sticka lite mer innan läggdags och jenna jameson ;)

Puss.........♥

vattenpipan

har gått varm här ÄNTLIGEN!!!! Jag älskar att röka vattenpipa! så jäkla gött :)
De va nästan standard i mölndal (hos carro o myle) rövin och pipan :)

Så ja o carro o jens har druckit lite vin o ja o carro har puffat nån äppelsmak.

Fynda ett par boots förut, 70%!!!! så ja gav typ 250 spänn :) hitta en urmysig stickad tröja sen också på Åhlens. Jag har en gång i tiden varit BEROENDE av Åhlens! mmmm SANt faktist.... mitt gamla jobb låg precis vid Åhlens... Va där MINST en gång VARJE dag...Och Åhlens har faktist ALLT man behöver förutom mat!
Har dock blivit av me beroendet och bara njuter när ja går in i huset haha

Vi åt även god typ... kina mat tror ja de va på Soya express :)

Sen åkte vi hem, låna Jens (kompis till carro) (han hejjar me på fbk haha) bil och åkte på kål(kol?) jakt och fann de vi sökte!

Nu är de nära till sängen..... har fullspäckat schema hela veckan..... om de inte blir nått avbok så finns de inte ens plats för en brynplock.... som tar 10min..... så ja kommer nog inte kunna rulla tummarna direkt haha men de är jätte kul att de e så!

Nu ska ja grejja fejjan o spreja lite mer BUS innan läggdags

puss o natti

American pancakes

har vi hunnit få i oss :)
Skulle ha gjort de igår morse, men hade verkligen inte allt man behövde för de! Men de fixade vi igår, så de blev me lite blåbär i och sen ringlade ja honung över....mmmmm så gött ;)

Ska snart bege oss till A6(köpcentrum typ bergvik) ;) där ja ska försöka hitta some shoes! Är verkligen i behov av olika.... ialla fall 4 olika! Men ska försöka hålla nere de till tre hehe

Carro o ja har nu på morronen pratat lite USA och har väl kommit fram till vi ska försöka ta en vecka elle två inom en snar framtid(typ sommarn kanske)

Vill nuu.......men man får inte alltid som man vill har ja märkt här i livet haha
Men ja mår lite bättre idag tror ja, så de gjorde nog susen me "lite" whiskey och bara vila i helgen! Ska ta mig en skvätt till ikväl tänkte ja för "säkerhets" skull haha carro vill ta ett glas rött me, mkt antioxidanter i de vet ni! Vilket är mkt viktigt i dessa förkylningtider hehe

Min BUS gick bra också, men va lite snål..... har fått LITE färg.... men ska spreja mer ikväll för ja är fortfarande FÖR blek OCH FET haha

Hmmmm nu förstår ja va hon mena att hon blir sitandes i duschen ett tag kanske hahaha hon badar ju där inne! hörde nyss hur de skvalpa haha hmmm ok, då tar de en stund innan vi drar..... Men de e bara skönt de! SLAPPA ordentligt hela helgen.... va LÄNGESEN ja slappa så mkt en hel helg..... minns inte när!
AND I LIKE IT

Hoppas ni får en lika skön sönda och avslut på denna vecka som mig :)

Puss på er

(till den/er som känner sig träffad: I♥ and miss u)

MÅSTE

ur detta land snaaart!
har suttit o kollat på Carros bilder från USA och Thailand...... JAG VILL HÄRIFRÅN!!!

Måste hända nått känner jag! Hehe visst, ja har precis flyttat till ny stad och fått ett nytt jobb....Men känner att jag måste ut på lite mer äventyr än vardags äventyr om ni fattar? :)

har nu även sprejat ner mitt fejs me BUS (brun utan sol) och hoppas på att inte va lika blek när jag vaknar. Och INTE fläckig heller, är ju my first time by my self som jag sprejar. Har ju kört gel innan.... Så vi får hålla tummarna hehe

Här är min mocca förut btw

Ser goo ut va?? ;)

Har även lagt in min bästa bild EVER i datorn haha


ÄLSKADE Bella har lagt årets spya över HELA mig hahahaha

Sen ska ni få denna.......


Mitt livs första VISITKORT

Har varit MKT dålig me bilder känner jag! Ska försöka bättra mig på den biten :)

Funderar på att lägga mig och läsa..... Läste typ 3 sidor igår i min nya bok hehe Lagomt trött!

Så kanske ska göra ett nytt försök?? Hann iof me ett mord på dom 3 sidorna haha

Hmmmm kom på nått ja skulle skriva.....Men glömde de lika fort haha

Sååå.... nu tackar ja för denna dag mina vänner

puss o NATTI
♥♥♥

Lörda kväll

och ja sitter här.... hemma själv me godis.... en tv med playstaion på....musik på....... en tekopp,en kaffekopp,ett glas me tranbärsjuice och en vattenflaska brevid mig haha och ska snart (när ja orkar lyfta röven) hämta ett glas me whiskey!

Mår...... hmmm vet inte om ja ska va ärlig! Ingen idé att känna efter heller! Men vet att ja iaf mår så att ja INTE orkar hitta på något!

Va en sväng på stan förut, fika me Fia. Sen gick vi till vila,din sko o hm. Blev en brun-utan-sol för mig och en bodylotion. Ska spreja fejjan sen! Är ett jävla lik haha
Hade ett brake-down imorse. Grina o hade mig haha
Ja va verkligen de FULASTE som fanns just då haha

Så lite färg kommer göra lite susen iaf!

Fia bjöd hem mig till henne sen. Carro jobbar ju. Hon o Jenny skulle kolla matchen o käka tror ja. Hade vart jätte trevligt, men ja orkar inte gå känner ja.......

Nu ska ja nog spela lite coolboarders 4 :)

Puss på er

Morning SUNSHINES

önskar ja kunde säga de me lite mer inlevelse också haha
Är inte kompis med grannen under idag! Jag hade lagt mig...... SOMNAT.......
mmmm sen.... runt HALV ETT..... drar han/hon igång.... lät som dom skulle komma genom taket! Jag kunde sjunga me i alla låtar och blablabla...... Helt sjukt! Carro kom hem runt 1-2... då hade de lugnat ner sig LITE... Men de störde mig fortfarande, men nivån då hade inte gjort de om inte nivån innan hade vart som den va!

Så idag är ja LAGOMT PIGG!!! Så de blev ingen klippning idag, skulle vart där om typ tio mnin, men ja palla inte! Skönt att INTE göra nånting idag känner jag! Drack nog för lite wirre igår också, för ja är fortfarande brak förkyld!
Men ska nog få ordning på detta!

Har fått mail också, ang en lgh!!! Men carro sover än, så ja vet inte om öster är ett bra ställe hehe
Men de är ett första hands kontrakt på en etta på ca 38 kvm. Så den HOPPAS jag på är bra :) är ju BARA sånna jag INTE vill ha (och skrev även i annonsen att ja inte va int. av) som har ringt.

nee.... nu måste ja hitta min NÄSPRAY, sen ska ja sätta igång kaffe och få nått annat än godis i magen haha

See ya later

XOXO

Whiskey

är min vän för kvällen! va och inhandla gudarnars dryck på lunchen :) Måste ju bli frisk nån gång! Blev en ny sort idag, Bells. Va helt ok, väldigt mild tycker jag! Stod att den skulle va lite rökig??? Jaja, helt ok :)

Carro jobbar ju så jag är helt själv. Ska KANSKE ta mig ett bad sen..... Men tror inte ja orkar me de, har nog feber o då orkar ja inte!
Har köpt mig en ny bok mä, jenna jameson Att älska som en porrstjärna. Ska bli intressant!

Har haft FULL rulle hela dagen! har varit lite jobbigt eftersom ja blivit så förkyld att ja får svårt att andas ibland och näsan bara rinner o rinner.... Men alla kunder har som vanligt vart urmysiga!

Imorn KANSKE ja ska till jobbet en sväng och klippa mig igen. Få bort ALLT slitna.... ville inte ta allt sist hehe men har nu ångrat nmig! Så ja hoppas ja mår lite bättre så ja orkar mig dit! sandra va gullig och kunde ta mig runt halv elva, men som sagt..... OM jag mår bättre! Annars får vi ta de i veckan!

Sen blir de nog film tror ja! Prestige, har ej sett den tror ja.... så den får de nog bli! Kanske ta mig en tur och inhandla godis??? De är man la värd när man är sjuker?? hehe Men orkar ja gå?? tar iof 5 min till Ica men...... Hmmm jaaaa..... ja ska nog gå!

Annars är mina planer.... VILA!!

Hoppas ni mår bättre än mig mina vänner


Sjuk??

mmmm lite iaf!
Va helt kall svettig när ja kom hem!
Hela dagen har ja snörvlat och nysit som en allergisk åsna! Herregud säger ja! Känns sådär trelvligt me mitt yrke! Men vad gör man?? Kan ju inte va hemma varje dag man är lite förkyld! Även om de vart lite värre än lite idag....

Började dagen i frisörstolen på jobbet. Sandra tog sig an mitt hår för första gången. Gjorde hon mycket bra! Blev jätte nöjd me färgen. Är nog nästan platina nu! Inte helt, men mkt nära! Och lugg har fröken Mohlin fixat :)

Vi blev lite sena så båda våra kunder hann komma haha men vi blev inte FÖRSENADE som tur va!
har haft ny behandling idag igen, den gick GALANT! Permanenta en tjejs ögonfransar, så nu har hon LÅNGA och fint böjda fransar. Sjukt avis på hennes fransar kan ja lova! :) Roligt när man kan göra fina flickor ännu finare!

Har haft FULLT upp hela dagen idag..... även imorn! Så de ska bli skönt me helg och få vila upp sig!

Jag och carro skulle vart och käkat på Twin idag.... Men eftersom jag mår/mådde som ja gjorde/gör så skippa vi de. Hon köpte me sig pizza efter jobbet :)

Men nu har mina panodil börjat värka..... Carro är mkt sugen på ett glas vin..... mmmm så vi får se haha har ju typ 3 min till lite vin...... Och nått glas kan man ju ta?? hehe
Nu la ja frågan haha Men hon svara:
Ska vi få hit nån me vin istället?
Jag: Vem??
Nu är de tystnad här hahaha
Så vi får se........

Puss på ER

ÅÅÅHHHHHH

va happy ja ee :)
Har fått mina efterlängtade naglar! Hur fint som helst blev de! Super nöjd! Fransk manikyr och i lagom längd. Känner att jag  kommer inleda ett beroende hehe men de får man ta! Och imorn ska ja fixa håret innan jobbet. Lugg (hel lugg) ska bli! Ska bli skönt att bli mer ompysslad.
Visst de är mysigt att pyssla om andra hela dagarna, men HUR skönt är de inte att bli ompysslad?? :)

Hade lite funderingar på att bli mörk ett litet tag hehe Men Sandra (frisören) sa att vi hade vart tvungna att ha en guldig ton då.... Och de vill ja INTE ha! Så de får va blont :)

Har haft lite avbokningar idag, men de va bara skönt.... mår fortfarande inte helt kry. Har köpt Mivo Total idag, ska va mkt bra säger dom som har kört me den. Så varför inte prova??
Idag ska ja inte bli sen i sängen.... ska ju pp lite tidigare imorn me, ja o Sandra kör la igång vid åtta :)

Måste bara berätta igen... vill verkligen INTE skryta men.... har blivit överöst me komplimanger idag igen..... känns UNDERBART! Både när de är från chefen och kunder ♥

PUSS 

Nya naglar

får vänta tills imorn. Monika som ska göra dom skulle haft en kund tills vi stängde. Men den hade blivit sjuk, så hon åkte hem redan vid typ 3. Så vi ska ta de imorn efter jobbet. LÄNGTAR!!!

Idag har ja fått en ny ugn till mina fotvårds instrument att leka me. En simpel o jätte bra "topp" ugn! Så nu är ja NÖJD :)

Idag har ja haft lite mer olika behandlingar, men avsluta me en pedikyr. Men ja börjar gilla de MER o MER! Trodde ja inte när ja gick i skolan. Ska kanske försöka utöka och lägga till lite spec behand??? Kan ju iaf kolla vad min chef tycker :)

Dagen har annars gått fort, som alla andra!

Har lagt ut annons på blocket om att ja letar lgh..... Men ingen verkar läsa vad som står haha är bara sånna som ringer iaf..... som har lgh som ja skrev att ja INTE sökte! Men men... får hoppas på de bästa!

Ska färga mina bryn sen känner jag! Känner mig färglös haha

Nu på kvällninga har vi lagat potatisgratäng me kött o ugnsbakade grönsaker. Och HEMMAGJORD tsatsiki, huuur goo som helst. Vi stinker nog vitlök nu haha hade massa vitlök i gratängen mä haha men ja håller ju på att bli sjuk så.... de är bara bra för mig! Stackars mina kunder imorn bara haha
Snart blir de våran efterrätt..... negerbollar!!!!! Guuu va goa dom såg ut :)

Neeee nu ska ja färga brynen, annars kommer ja inte orka göra de!

Sen är de bara invänta tha FINALA in tha PARADISE!!! Har hört att Jackie vinner..... Men men.... vi fåla se :)

XOXO

Ny vecka

och den börjar sådär.... Mår inte helt prima..... Men ska försöka att inte tänka på de, men kanske inte köra i 200 tills ja mår bättre. Har haft massa fotvård idag, så ja lär drömma om fötter och fotfilar haha

Blev så glad idag! Min chef fråga mig vad jag gör med alla kunder haha För dom har aldrig varit så nöjda! Massa som säger att detta ska dom verklgen rekomedera andra mm Så kul att få höra de! Skönt för självförtroendet om inte annat :)

Efter jobet kom ja hem till mat på bordet :) Sen åkte vi några trappor upp till Carros mormor o morfar där de bjöds på kaffe o fika. Mysig avslutning på denna dag.
Den ska iof avslutas me PARADISE

Imorn blir de jobba igen och om de blir som de är tänkt ska ja få mina naglar fixade efter jobbet. Monika på jobbet ska förlänga mina. Ska bli jäte kul! Har aldrig haft riktig förlängning utan bara sån där man fixar själv och håller i några dagar.
Jag ska dock inte göra alla långa, men lite lite lite längre än vad jag har nu. Sen ser de mycket fräscht ut också tycker jag!

Imorn ska ja göra en ny behandling. Epilar, en metod som hämmar hårväxt. Ska bli kul!

Men nu ska ja invänta PARADISE och läsa lite nytta!

PUSS♥

RSS 2.0