100:e

inlägget såg ja nu haha de ni.... sådär på freda kvälla ;)

Sitter och kollar solsidan när vi tog en liten paus på filmen The box...... Herregud vilken film hahaha har dock inte sett klart den... så den KANSKE klarar upp sig från botten haha fasen va knas den är! att Diaz är me i en sån film fattar ja inte????
Jag och Carro har hyrt (carro iof) lite filmer..... godis och OST mm står på menyn efter att ha fått våfflor hos "mormor o morfar" efter jobbet.

Har vart hänig hela dagen :/ mår INTE bra.... vi boka om tvätt tiden till mån morron.... kanske ska tigga en "tvättid" av björn o fia så vi iaf får tvättade underkläder haha
Skulle även tränat.... Men vakna me jordens huvudvärk.... och halsen är fucked.... Skulle haft ca en halv timme puas utan kunder idag.... men fick en bokning då... visst de är jätte kul när man är helt fullokad om dagarna.... men inte när man är hängig! Men de gick bra :)

Luncha hos carro idag också :) Gick förbi hennes salong när ja skulle handal min fallafell rulle.... fick då äran att introducera denna för carro haha ja har tjatat en del om denna haha Är en jätte rolig gubbe som står i en liten låda o säljer dom :)

Nu har filmen "börjat igen" men de kan hända att ja får se slutet själv imorn hehe carro vill sätta på Allt för min syster. Som ja btw har sett..... bra film.... en gråtis hehe

Fick nu reda på att tvätttiden hos björn o fia är imorn förmiddag, och vi ska även ta en promenad. Myys!

Nu ska ja kolla klart den jäkla filmen haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0