Varför

går klockan mkt snabbare på söndagar?? Även när man gör absolut ingenting??

Vakna när Lojjan ringde förut. Visste knappt vart ja va kändes de som haha Bestämde snabbt att vi skulle höras senare... Men såg då att klockan va 2, då kunde ja inte sova mer kände ja :)

Igår va de rodd av stora baren som gällde, va hur längesen som helst ja gjorde de! För ja har ju bara vart i entrén nu de senaste och innan de hade ja ju hand om helrör/champangeborden. Så de va kul! + att de va kul o jobba me alla igen! I entrén umgås ja ju istort sett bara me vakterna, men de är också  super trevligt :)

Va tydlgen mkt stök och idioter igår... Va inte ute bland folket en enda gång, så ja märkte inget. Förut när ja ser Gazza köra ut en kille som tagit sig in bakom baren haha Eftersom ni inte känner Gazza och hans sätt så är de inte lika kul o berätta. Men de va kul o se haha

Ja va även tvunegn att hämta vakterna pga av samma kille en stunde senare... Herregud haha
Massa skumpa dracks de igår, ett ex antal liter punga ja ut i baren!

Så nu ligger ja här hemma me massa små skärsår och träningsvärk i hela kroppen! De blir ju mkt spring i trappor och tugnt att bära!

Nu kollar ja finalen mellan Småland-Stockholm i tv-pucken. Blev precis nu 2-0 till sthlm.Jäklit snyggt mål :)

Funderar på att besöka affärn och köpa godis... Har dock inte bestämt mig än hehe Men de blir de troligen till The Hills och The City!

Sen får vi se va ja orkar me! Har lite planer... Men som sagt... får se!

Ska kolla slutet nu...

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0