Home sweet home

har ju två "hemma", har ja haft ett tag iof..... Sen ja flytta till gbg. Är skönt att känna sig så hemma vart man än bor och sen komma HEM när man åker till värmland.

Har vart hemma i typ en timme. Blir snart bingen! Fick mess från martina som påminde mig om att vi ska ha en skolklass till morronen, som vill ha tips inför balen me sminkningen åså. Så de blir ingen sovmorron!

Har haft en undebar ♥ ledighet! Myyyyst en massa me alla ja vill! Fick träffa en vän som ja inte sett på länge också, en väldigt fin människa är han!

Fick prata massa engelska IGEN haha Va me min vän på efterfest en liten sväng, han spelar amerikansk fotboll i Carlstad Crusiaders(vet ej hur dom stavas haha) och typ alla som va där va amerikaner. Hahaha jaaa ni..... men me lite alkohol så är man världbäst på allt haha
På tal om alkohol, gick super bra att dricka. Drack bara vin spetsat me ramlösa och sen två drinkar ute me bara sprit och lime. Hade en liten halv svim attack i en kö iof, men de va bara för att de blev för mycket! Varmt o trängt..... Gick över så fort ja gick ur kön.

Va på Röda Rummet för första gången igår. Va jätte trevligt ställe, blir fler gånger!

Va jätte mys att få krama lillen också!

Nu ska ja alldeles snart lägga mig....... Sen upp för en ny arbets vecka..... Och börja andra shake veckan :)

Puss på er

*tack för en underbart mysig och trevlig helg! ♥ U all*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0